משלחת סטודנטים מאוהיו ביקרה בכפר סבא

2/01/2019

במסגרתו ביקרו במרכז הצעירים ונפגשו עם נוער נט@ע

משלחת הסטונדטין מאוהין בחזית מרכז הצעירים

משלחת של 40 סטודנטים מאוניברסיטת אוהיו בארה"ב ביקרה בכפר סבא במסגרת פרויקט תגלית. מדובר על משלחת שמבקרת בשלל אתרי תיירות ברחבי הארץ וביקרה בכפר סבא כחלק מתוכנית שותפות ביחד קולמבוס- כפר סבא. את הסטודנטים ליוו  לכל אורך הדרך חיילים תושבי העיר.

המשלחת ביקרה במרכז הצעירים , שם התקיימה פעילות משותפת לישראלים ולאמריקאים בהנחייתם של אבי כגן, מנהל תוכנית 'שותפות ביחד' בעיר מטעם הסוכנות היהודית ובר אסלן דגן ממרכז הצעירים.  לאחר מכן התקיימה סדנת מחשבים בהובלת נוער נט@ע. בני הנוער הדגימו ולימדו את האמריקאים פירוק והרכבה של מחשב במהירות וביעילות. המפגש נחתם בהופעה של הרכב קולי מתיכון כצנלסון בעיר בניהולו המוזיקלי של דורון בן-עמי, משתתפי תגלית סיימו את היום בארוחת ערב בבתי החיילים, אשר ליוו אותם במהלך הסיורים בארץ.

אליזה רגב, ממונה ומתאמת תכנית שותפות ביחד אמרה, "התפעלתי מאוד מהקשר הבלתי אמצעי שנוצר בין הישראלים והאמריקאים. כמה חשוב לקרב את הלבבות בין הנוער היהודי בארץ ובחו"ל. מניסיוני, קשרים אלו מחזיקים זמן רב ופעמים רבות בני הנוער המגיעים מחו"ל מוצאים את מקומם בארץ".