הפרס ע"ש זאב גלר ז"ל יוענק בכפר סבא זו השנה ה- 36

הפרס ע"ש זאב גלר ז"ל יוענק בכפר סבא זו השנה ה- 36

29/01/2019

מתנדבים מהעיר מתבקשים להגיש את מועמדותם

משפחת גלר ועיריית כפר סבא, בהובלת המחלקה לעבודה קהילתית והתנדבות באגף שירותים חברתיים קהילתיים, פתחו את ההרשמה לפרס בתחום ההתנדבות ע"ש זאב גלר ז"ל. זו השנה ה- 36 בה מוענקים הפרסים למועמדים אשר הצטיינו בפעילות ההתנדבותית למען הפרט והקהילה.

"פרס גלר להתנדבות" נוסד בעיר לאחר מותו של זאב גלר ז"ל. אלמנתו, טובה גלר, יקירת העיר כ"ס ביקשה להנציח את מורשתו באמצעות חלוקת פרסי הצטיינות למתנדבים. זאב גלר ז"ל ראש העיר של כפר סבא היה ממנהיגי היסוד לפעילות התנדבותית, והענקת הפרס מידי שנה מהווה כעין נר לעילוי נשמתו.

פרס גלר מוענק ליחידים בגילאים: צעירים 16- 21, ביניים 22- 66 וגמלאים 67-120 שעוסקים בתחומים שונים, ביניהם: ילדים ונוער, אוכלוסייה מבוגרת, קיימות ואיכות סביבה, אנשים עם מוגבלות, קליטת עלייה, תרבות, חינוך, חירום ועוד. כמו כן, מוענק פרס למפעל חיים למועמדים שיזמו והובילו פעילות התנדבותית בקהילה לאורך שנים וחוללו שינוי.

רפי סער, ראש העיר, "זכות גדולה לעמוד בראש עיר שערכי הנתינה והעזרה לזולת הם הבסיס הקהילתי של תושביה. כפר סבא זכתה בפסיפס תושבים מגוון, שמרכיב קהילה עירונית איתנה, בה מתנדבים 24,000 מתנדבים בכ- 100 עמותות וארגונים. הפרס ע"ש זאב גלר מוענק בעירנו שנים רבות, והוא מהווה הזדמנות להודות לכל התושבים המתנדבים שמשקיעים מזמנם הפרטי בקהילה ובעיר".

סילביה גלמן- בקר, מנהלת המחלקה לעבודה קהילתית והתנדבות, "טקס פרס גלר הוא הזדמנות להתפעל מפניהם היפות של תושבי העיר, שכל פעם מחדש, מפתיעים ומפעימים בהיקף ועומק העשייה שלהם למען הקהילה, מתוך מחויבות עמוקה לצמצם פערים ולתת הזדמנות לכל אדם אשר הוא".

את טפסי ההמלצה יש להגיש למחלקה לעבודה קהילתית והתנדבות עד ליום ה- 24.3.2019 בשעה 12:00.

לקריטריונים ולטפסים לחצו כאן »

תמונה נושאית אנשים יוצרים צורת לב