יוזמה של עיריית כפר סבא: חיילים - תנו לנו לכבס את הכביסה שלכם!

יוזמה של עיריית כפר סבא: חיילים - תנו לנו לכבס את הכביסה שלכם!

31/01/2019

עיריית כפר סבא ו"בית בכפר- כפר סבא" מציעים שירות חדש לחיילים- שירותי כביסה ללא תשלום

עיריית כפר סבא, בהובלת אגף נוער, צעירים וקהילה, בשיתוף בית הדיור המוגן "בית בכפר- כפר סבא", מציעים שירות חדש לחיילים תושבי העיר- שירותי כביסה לא תשלום. במסגרת הפרויקט החדש יוכלו חיילים וחיילות תושבי העיר לבצע שימוש במכבסה עבור מדי הצבא ובגדיהם בסוף השבוע, ובזמן שימתינו לניקוי הכביסה וייבושה יוכלו לבצע שימוש במתקני המבנה, בין היתר: הספרייה, הלובי והחצר.

השירות יפעל בימי חמישי בין השעות 19:00- 22:00 ובימי שישי בין השעות 12:00- 16:00 ללא תשלום, בסניף "בית בכפר- כפר סבא", שממוקם ברחוב בן יהודה 71.

חיילים שיהיו מעוניינים לבצע שימוש בשירות החדש, יפנו למרכז הצעירים ויפגשו עם צוות המרכז שיערוך עמם פגישת היכרות, יסביר להם על השירות ויעניק להם רשת כביסה לשימושם האישי. יש לציין כי רשת "בית בכפר" מבצעת את השירות בהתנדבות מלאה, ובחדר הכביסה קיימות מספר מכונות כביסה ומייבשים, וכן מוצרי הניקיון- אבקה ומרכך כביסה.

עבור חיילי כפר סבא מוצעים שירותים רבים נוספים. במסגרת פעילותו של מרכז הצעירים העירוני ניתן ייעוץ והכוונה למועמדים לשירות צבאי ובמהלך השירות הסדיר. כמו כן, לבוגרי התיכונים ניתן תיק למתגייס באירוע חגיגי, שמתקיים בעיר לצד אירועים ופעילויות נוספות בהם גם סדנת משתחררים שמכינה לחיי האזרחות. יתרה מזאת, מתאפשרת לחיילים בסדיר ולבנות השירות הלאומי כניסה להצגות ולאירועי סדרת המנויים של היכל התרבות העירוני על בסיס מקום פנוי וללא תשלום.

רפי סער, ראש העיר, "השירות החדש, שהינו שיתוף פעולה בין העירייה ובית הדיור המוגן "בית בכפר כפר סבא", הינה הדרך שלנו להראות לחיילים שלנו שהם חשובים ומוערכים ושנעשה הכל על מנת לסייע להם במהלך שירותם הצבאי. השירות זה הוא חלק מתוך מערך שלם של שירותים והטבות שאנו מציעים לחיילים ולחיילים שבדרך. אני מודה להנהלת "בית בכפר -כפר סבא" על שיתוף הפעולה ומזמין את החיילים לעשות כביסה ובמקביל גם ליצור קשרים עם דיירי הבית המוגן ולקיים את מצוות והדרת פני זקן. אני מזמין גופים נוספים בעיר להצטרף למיזם למען החיילים שלנו".

ברכה אישח מנהלת בית בכפר כפר סבא " אנו רוצים להודות לעיריית כפר סבא על שיתוף פעולה ייחודי זה, ושמחים לפתוח את שערי "בית בכפר- כפר סבא", עבור החיילים והחיילות  בעיר.  לצד השימוש בשירותי המכבסה, אנו מזמינים את החיילים להשתמש גם במתקני המבנה, ביניהם הספרייה, הלובי והחצר רחבת הידיים. כמו כן, זאת יכולה להיות הזדמנות טובה למפגשים מעניינים בין הדור הצעיר בעיר לבין הדור הוותיק".

מודעה שירות חדש לחיילים