לאור ההצלחה הגדולה: עיריית כפר סבא יוצאת במשחק אינטראקטיבי נוסף לעובדים, והפעם- חיפוש אחר תמרורים עקומים
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

21/02/2019

מדובר בחלק מתכנית אסטרטגית כוללת לייעול השירות לתושבי העיר

לאור ההצלחה הגדולה, עיריית כפר סבא, בהובלת אגף שירות והסברה, יוצאת במשחק אינטראקטיבי נוסף המיועד לעובדי העירייה במטרה לאתר את התמרורים העקומים בעיר ולתקנם. נזכיר כי לפני כשבועיים התקיים משחק דומה שקרא לעובדים למצוא את פנסי התאורה התקולים ולדווח עליהם. בעקבות מהלך זה נפתחו לא פחות מ- 100 קריאות מוקד לעמודי תאורה, שבימים אלה מטופלים. מדובר על צעד נוסף לשיפור השירות הניתן לתושבי העיר, וכן לייעול השירות הפנים ארגוני באמצעות פרגון לעובדים בתחרות נושאת פרסים. זאת כחלק ממדיניות ראש העיר, רפי סער, לייעול השירות לתושבים.

איך משחקים? עובדי ועובדות העירייה שמסיירים ברחובות העיר באופן יומיומי, אם במסגרת עבודתם ואם כתושבים, ונתקלים בתמרור עקום במרחב הציבורי נדרשים לפתוח קריאת מוקד לטיפול בו. העובד הראשון שימצא תמרור עקום ויפתח קריאת מוקד יזכה בפרס מפנק. מדובר על רעיון חדשני וראשון מסוגו בארץ, כשהרציונל שעומד מאחוריו הוא שבאמצעות משחק ניתן לשפר את ההישגים העירוניים ובכך להביא לשירות מצוין לתושבים.

בהקשר זה נזכיר כי עיריית כפר סבא, בהובלת מחלקת השירות באגף שירות והסברה, מקדמת תכנית אסטרטגית ורחבת היקף, "שירות עם משמעות",  לשיפור ולייעול השירות העירוני, ובמסגרתה כבר הונגשו שירותים רבים באופן דיגיטלי, ביניהם: זימון תורים באינטרנט; זמני תקן לשירותים העירוניים; פנייה למוקד 106 באמצעות מסרון ובפייסבוק העירוני; זמני תקן לכל פעילויות העירייה, סדנאות שירות לעובדים, סקירה ומדדיה של שירותים עירוניים, הכנסת מערכות טכנולוגיות ועוד.