כ-10,000 משתתפים צפויים להשתתף במרוץ כפר סבא ה- 29 ע"ש רס"ל בלאלי שיתקיים ב- 9 במרץ
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

21/02/2019

עיריית כפר סבא, בהובלת רשות הספורט העירונית, תקיים את מרוץ כפר סבא ה- 29 ע"ש רס"ל זיו בללי, שנהרג במלחמת לבנון השנייה, ב- 9.3.19.

להסדרי התנועה ביום המרוץ לחצו כאן

מרוץ כפר סבא 2018 צלם רמי זרנגר

מרוץ כפר סבא 2018, צילם רמי זרנגר

במרוץ ישתתפו כ 10,000 משתתפים ועוד אלפי צופים. אוהבי הספורט מוזמנים להגיע ליהנות. מרוץ כפר סבא מהווה אופציה טובה לבילוי משפחתי. הרבה רצים מכל הארץ מביאים עמם את בני המשפחה ובטוחים שייהנו במקום בזמן שהם רצים.

במקצה 2.5 ק"מ עממי צפויים להשתתף כ 6000 רצים תושבי העיר. זהו המרוץ העממי הגדול ביותר בארץ, משתתפים ילדים שהקדימו להירשם במאורגן דרך בתי"ס,  אליהם הצטרפו ביום האירוע משפחות, קב' מקומות עבודה ומועדוני ספורט שהתארגנו יחד לרוץ, מקצה מרהיב המלהיב באווירה קהילתית מהנה.

מקצה ההליכה 7.5 ק"מ , המסלול עובר בתוך הפארק העירוני , מקצה ההליכה  גדל משנה לשנה, מאפשר לכל המעוניינים בהליכה ספורטיבית מהירה, במסלול מסומן ומאובטח, לצעוד יחד עם מאות הלכים, להנות מחוויה ספורטיבית, יקבלו את חולצת המרוץ, ובסוף המסלול תעודה ומדליה. עיריית כפר סבא אף פתחה קבוצת הכנה למקצה זה, הנפגשת בימים א' ג' משעה 20:00 בפארק כפר סבא בליווי מודרך.

למקצים העממיים ניתן להירשם ביום המרוץ, או בהרשמה מרוכזת דרך בתי הספר היסודיים לתלמידים, לרישום  מקוון לתלמידים לחצו כאן »

במקצה ה-10 ק"מ צפויים להשתתף כ 1200 משתתפים,
וניתן להירשם אליו דרך אתר שוונג - לחצו כאן »

למרוץ נותני חסות מסורתיים ביניהם: חברת  ברוקס, קאנטרי כפר סבא, מועדון פרופיט ,עיתון ידיעות השרון ורדיו רדיוס.

לנוחיותכם חברת ברוקס תעמיד דוכן מכירת נעלי ריצה :בימים חמישי ושישי שלפני המרוץ לחלוקת ערכות לרץ ולמכירת נעלי ספורט, החנות תוצב במדרחוב ירושלים ובמקרה של גשם בבית ספיר. ביום חמישי 7/3 בין השעות 16:00-20:00 בבית ספיר וביום שישי 8/3 בין השעות 08:00-13:00.

המרוץ  מאורגן ע"י רשות הספורט  העירונית ויאובטח גם השנה ע"י כוחות ביטחון רבים.

קישור למידע נוסף מרוץ כפר סבא

לפרטים נוספים לחצו כאן