גברת עם סלים: בני נוער יסייעו לתושבים הוותיקים לשאת את קניותיהם מהשוק שבויצמן

גברת עם סלים: בני נוער יסייעו לתושבים הוותיקים לשאת את קניותיהם מהשוק שבויצמן

8/04/2019

"גברת עם סלים"

מיזם נוסף לחיזוק מרכז העיר: בני נוער יסייעו לתושבים הוותיקים לשאת את קניותיהם מהשוק שבויצמן

מדובר על יוזמה נוספת כחלק מתכנית רחבת היקף וחוצת ארגון שנועדה לחזק את מרכז העיר ומרקם העסקים לאורך רחוב ויצמן. יוזמה שכזו תביא לגידול משמעותי במספר הקונים שיבצעו את קניותיהם לביתם לצד תרומה משמעותית של בני הנוער למען וותיקי העיר.

הנערים תומר רוגובסקי ואריאל אלישע בחצר השוק

בתמונה: הנערים תומר רוגובסקי ואריאל אלישע (צילום דוברות העירייה)

חג הפסח הוא אחד מהחגים המשמעותיים ביותר והוא עמוס בקניות של מזון ומוצרים לבית. לכן לקראת החג, עיריית כפר סבא, בהובלת אגף נוער, צעירים וקהילה, פתחה ביוזמה חדשה תחת השם "גברת עם סלים". מדובר על פרויקט התנדבותי חדש לבני הנוער, שיסייעו במהלך החודשים אפריל ומאי לתושבים הוותיקים לסחוב את סלי הקניות שלהם. לכן, נקראים בני ובנות הנוער להתייצב לטובת הפרויקט המרגש.

במסגרת המיזם יגיעו המתנדבים לשוק הפירות והירקות בימי רביעי וחמישי מהשעה 17:00- 19:00 ויסייעו לוותיקים שמבצעים במקום את קניותיהם הכבדות לשאת את הסלים שלהם לאוטובוס, לרכבם הפרטי או לביתם בתמורה לסיפור וטיפ לחיים. בני הנוער ילבשו חולצות ממותגות שיאפשרו למבוגרים לזהות אותם מרחוק ולהיעזר בהם. לפרטים נוספים ניתן לפנות לעמית- 054-4439596 או לאגף נוער, צעירים וקהילה: 09-7640815.

ראש העיר, רפי סער: "הקהילה הכפר סבאית התברכה בתושבים עם ערבות הדדית ונתינה לאחר בכל גיל. לשמחתנו, 80% מבני הנוער תורמים לקהילה במגוון רחב של ארגוני מתנדבים, וכולי גאווה לעמוד בראש עיר שאלו תושביה. היוזמה לקראת חג הפסח היא מבורכת שכן התושבים הוותיקים מבצעים קניות רבות של מזון לטובת בישולי החג, ונדרשים לסיוע בנשיאת סלי הקניות. אני קורא לבני הנוער לקחת חלק ביוזמה ולהעניק למען התושבים הוותיקים ולזכות בטיפ ובעצות לחיים".

מנהלת אגף נוער, צעירים וקהילה, מירב הלפמן: "בני הנוער שלנו איכותיים, אכפתיים, מעורבים ורוצים לתרום לחברה בה הם חיים. בימים אלה אנו מגייסים לפרויקט בני ובנות נוער לקראת יציאתו לדרך בימים הקרובים. הפרויקט יתרום פעמיים, מצד אחד לבני הנוער שיסייעו לוותיקים בסחיבת סלי הקניות, ומאידך יחזק את הקשר הבין דורי עם וותיקי העיר. אני מאחלת לכל תושבי העיר חג פסח שמח".