עיריית כפר סבא חנכה את אצטדיון האתלטיקה המשותף לתיכונים כצנלסון וגלילי

עיריית כפר סבא חנכה את אצטדיון האתלטיקה המשותף לתיכונים כצנלסון וגלילי

10/04/2019

ראש העיר רפי סער גוזר את הסרט בטקס  עם אחד התלמידים ונציגי מנהל הספורט

ביום רביעי 3.4.19 נערכה אליפות בתי ספר יסודיים באתלטיקה לכיתות ה'-ו'  מכפר סבא.

הארוע נפתח בטכס חנוכת האצטדיון ששודרג לאחרונה , בו נכחו ראש העיר רפי סער, סגנו דני הרוש, מיכאל זלדין מנהל מח' בינוי ופיתוח מוסדות , ס. ראש מנהל הספורט אבי בנבינישתי, לימור דוד מפקחת על החינוך הגופני, הורי סרן טל עומרי ז"ל שתרמו את השעון הדיגיטלי הגדול באצטדיון, שאול מיטלברג מנהל רשות הספורט, אמנון גור יו"ר עמותת האתלטיקה, חברי מועצה ועובדי רשות הספורט העירונית.

כזכור, במקום התבצעו עבודות תשתית, אספלט וציפוי המסלול ההיקפי ברקורטן כפי שקיים באצטדיוני אתלטיקה נבחרים בארץ ובעולם. מהמתחם ייהנו תלמידי כל ארבעת התיכונים בעיר ואלפי תושבים הפוקדים את המקום בשעות אחר הצהריים והערב ומבצעים פעילות גופנית מגוונת וכמובן מועדון האתלטיקה העירוני אשר פועל במקום. שיפוץ זה מתווסף לעבודות לשיקום הדשא במקום והוספת עמודי תאורה.

בנוסף, הוקם במקום לאחרונה מתחם קפיצה במוט ייחודי אשר מאפשר לספורטאים מכפר סבא והאזור להתאמן בצורה רצינית במתחם קיים גם מתחם מתקני כושר ומבנים למועדון האתלטיקה שהוקמו בשנים האחרונות. כל זאת ועוד הופכים את המקום למתחם אתלטיקה וכושר גופני מהשורה הראשונה ומהמתקדמים באזור. עלות הפרויקט כ- 2 וחצי מיליון ₪

שיפוץ ושדרוג זה מתווסף לשורה של פרויקטים אותם מקדמת רשות הספורט העירונית לרווחת תושבי העיר, שנועדו להתאים את מתקני הספורט העירוניים לתקנים המודרניים בשימוש של חומרים לקיום פעילות גופנית בריאה יותר. כמו כן, כחלק מהאג'נדה העירונית לאורח חיים בריא, לעודד את תושבי העיר לקחת חלק בשלל ענפי ספורט או לקיים פעילות גופנית.

הסרט נגזר ע"י ראש העיר, רפי סער, ואחד התלמידים נציגי מינהל הספורט- שאול מיטלברג ומשפחת עומרי ומיד לאחר מכן הזניק ראש העיר את המקצה הראשון שפתח את אליפות בתי הספר באתלטיקה.