בפסח מחפשים את האפיקומן בפארק העירוני

עיריית כפר סבא מציעה פעילות פסח חווייתית וחינמית לכל המשפחה-
Totem Time משחק דיגיטלי מאתגר בפארק העירוני

totem time

עיריית כפר סבא, בהובלת מנהלת הפארק העירוני ואגף איכות הסביבה מזמינים את התושבים לחפש את האפיקומן בפארק העירוני, זאת באמצעות  המשחק הדיגיטלי "Totem Time" - משחק אינטראקטיבי וחוויתי לילדים ולהורים בנושא הפסח. מדובר ביוזמה של ראש העיר, רפי סער, שנועדה להעניק לתושבים חוויה מהנה וזמן איכות עם הילדים בלי לצאת מהעיר.

התושבים מוזמנים להגיע אל הפארק העירוני, לשחק ולחפש את המטמון באמצעות מסע אינטראקטיבי על גבי מסך הטלפון הנייד, לחקור את הפארק דרך אתגרים, חידות, זיהוי תמונות, צילום, מציאות וירטואלית ועוד. כל טוטם דיגיטלי שמוצאים מחבר את המשתתפים לנקודת ציון נוספת בפארק וחושף בפניהם מידע רלוונטי המוצג באמצעות טקסט, וידיאו או אודיו, לחוויית ביקור מסקרנת ומפתיעה.

איך משחקים? פשוט מורידים את האפליקציה החינמית Totem Time בחנות האפליקציות, נרשמים, מגיעים לפארק העירוני ונכנסים למשחק הניווט. החידות מוצגות על גבי המסך, והמשחק מבוסס מציאות בעולם האמיתי. יש להדגיש כי המשחק יהיה זמין בחופשת הפסח.

ראש העיר, רפי סער: "חול המועד פסח מזמן לנו הזדמנות נהדרת לבילוי עם הילדים ובני המשפחה ומה יותר טוב מלטייל בעירנו היפה שמלאה בפינות חמד. המשחק האינטראקטיבי החדשני, שמשלב את פנינת הטבע שלנו- הפארק העירוני עם משחק בטלפון הסלולארי, הוא בהחלט חוויה חדשנית ובעיקר קרובה לבית. כל שנשאר לכם הוא להגיע לפארק, ולחפש את האפיקומן יחד".

להורדת האפליקציה ב- Google Play »

להורדת האפליקציה ב- App Store »

הוראות שימוש:

1. הורדת האפליקצייה מחנות האפליקציות.
  2. לאחר הורדת האפליקציה יש ללחוץ על "פתח".
  3. האפליקציה תשאל מספר שאלות
  4. "האם לאשר לבצע לצלם תמונות ולהקליט סרטון?"- יש ללחוץ על "כן"
  5. "האם לאשר לבצע גישה לתמונות, מדיה וקבצים אחרים במכשירך?"- יש ללחוץ על "כן"
  6. "האם לאשר לבצע גישה למיקומו של מכשיר זה?"- יש ללחוץ על "כן"
  7. ייפתח חלון שבו על כל שחקן לבחור תמונת פרופיל וכינוי. לאחר מכן יש ללחוץ על "המשך".
  8. בשלב הבא יש לבחור "חוויה" מתוך בנק החוויות. היות והחוויה מבוססת מיקום, ניתן לשחק רק בחוויות הקיימות עבור המיקום הנוכחי בו הנכם נמצאים. החוויות הקרובות אליכם ביותר מבחינת מיקום הן אלו שיופיעו ראשונות במאגר.

בהצלחה!