אלפי תושבים השתתפו בחגיגת המימונה שהתקיימה לראשונה בכיכר העיר

אלפי תושבים השתתפו בחגיגת המימונה שהתקיימה לראשונה בכיכר העיר

30/04/2019

לאור דעיכת האירוע שהתקיים בשנים האחרונות בפארק ומיעוט המשתתפים  החליט ראש העיר להעביר את האירוע בכיכר. לאור ההצלחה האדירה יהפוך האירוע למסורת

את האירוע ארגנה עיריית כפר סבא בשיתוף הפדרציה העולמית של יהדות מרוקו וקניון ערים

המשתתפים נהנו מהופעה של ליאור נרקיס, מופלטות ואווירה חגיגית במיוחד

סגן ראש העיר דני הרוש אליס גל יור הפדרציה העולמית של יהדות מרוקו בכפס ראש העיר רפי סער והזמר ליאור נרקיס

בתמונה מימין לשמאל- סגן ראש העיר- דני הרוש, אליס גל- יו"ר הפדרציה העולמית של יהדות מרוקו בכפר סבא, ראש העיר- רפי סער והזמר ליאור נרקיס (צלם יוחנן הראל)

עשרות אלפי תושבים ותושבות השתתפו בחגיגת המימונה שהתקיימה לראשונה בכיכר העיר, שזכתה להצלחה גדולה. האירוע התקיים בסימן "גדולה מלאכה שמכבדת את בעליה" (חז"ל), וארגנה אותו עיריית כפר סבא, בהובלת החברה לתרבות הפנאי ומחלקת אירועים, בשיתוף הפדרציה העולמית של יהדות מרוקו וקניון ערים.

האטרקציה של האירוע הייתה הופעתו של הזמר ליאור נרקיס, שהקפיץ את המשתתפים עם מיטב שיריו. כמו כן, התקיימה גם הופעה של להקת "סהרה".

נזכיר כי, מתוך מדיניות ראש העיר, רפי סער, לחיזוק לב העיר ומרקם העסקים הוחלט השנה לקיים את חגיגת המימונה בכיכר העיר שנגישה יותר לכלל התושבים. יש לציין כי בשנים האחרונות חלה דעיכה משמעותית בכמות המשתתפים באירוע זה שהתקיים עד כה בפארק העירוני. לאור מיעוט המשתתפים באירוע בפארק החליט ראש העיר להעבירו לכיכר העיר.  כך זכה האירוע להצלחה מסחררת והיה לחגיגת המימונה הגדולה ביותר בשנים האחרונות.

ראש העיר, רפי סער, שהשתתף בחגיגה אמר כי: "חגיגת המימונה השנה הייתה ייחודית והגדולה ביותר שידעה העיר, וזאת לאור קיום האירוע בלב ליבה של כפר סבא. יחד עם תושבי העיר נהנו מהופעתו המוצלחת של ליאור נרקיס ומאווירת חג מיוחדת במינה. המימונה היא חג לאומי, משמח ומלכד וכבר מזמן לא שייך רק לעדה אחת. אני מודה לאליס גל, יו"ר הפדרציה העולמית של יהדות מרוקו בכפר סבא, על השותפות הנפלאה".