לבקשת התושבים: אירועי יום העצמאות בשכונות עלייה, קפלן ויוספטל, יתקיימו במגרשי הכדורגל
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

5/05/2019

*בבמת עלייה יופיע מאור אדרי וציון גולן

*בבמת קפלן יופיע ירון אילן שיארח את פיני חדד, איזקיס, מורן קריטי ובועז טביב

*מגוון פעילויות ומופעים לילדים: סמולקין וליזה, ג'ימי ג'ן, נתי הגעתי הופעתי, מתנפחים ועוד

עצמאות בשכונות חמישי

בשורה לתושבים- עיריית כפר סבא, בהובלת מחלקת אירועים בחברה לתרבות הפנאי, תקיים השנה את אירועי יום העצמאות בשכונות: עלייה, קפלן ויוספטל במגרשי הכדורגל המשודרגים וזאת לבקשת התושבים. האירועים יתקיימו ביום חמישי ה- 9.5 החל מהשעה 18:00 וכוללים מגוון רחב של פעילויות לכל המשפחה והופעות של מגוון האמנים.

האירוע בשכונת עלייה יתקיים במגרש הכדורגל הפועל כפר סבא שבשכונה, ובמהלכו יופיעו מאור אדרי וציון גולן. כמו כן, מופעים לילדים: סמולקין וליזה ונתי הגעתי הופעתי. במקום יוקם מתחם של מתנפחים וכן סוכר וברד חופשי ללא עלות לילדים.

באירוע במגרש הכדורגל בית"ר כפר סבא, המשותף לשכונות קפלן ויוספטל, יופיע ירון אילן שיארח את פיני חדד, איזקיס, מורן קריטי ובועז טביב. כמו כן, יתקיימו מופעים לילדים: סמולקין וליזה, ג'ימי וג'ן, הרקדת סלסלה ומופע תלבושות. יתרה מזאת, יתקיים מופע זיקוקין.

נזכיר כי עיריית כפר סבא, בהובלת רשות הספורט העירונית, שדרגה את שני מגרשי הכדורגל בשכונות והתקינה במקום דשא סינטטי לטובת שחקני הקבוצות. מסיבה זו, נדרשים תושבי השכונות שישתתפו בחגיגות העצמאות לשמור על מתקני הספורט ולא להשליך אשפה במקום. כמו כן, במתחם האירוע העישון אסור, וכן האכילה תותר רק במתחם האוכל המתוחם שיוקם.

ראש העיר, רפי סער: "עיריית כפר סבא נערכת לאירועי יום העצמאות עם מגוון רחב של במות ואירועים לכל התושבים בכל הגילאים. נעננו לבקשת תושבי השכונה לקיים את האירועים המסורתיים בשכונות באצטדיוני הכדורגל תוך שמירה על המתקנים ששודרגו. אני מזמין באופן אישי את כל תושבי העיר להגיע לאירועים המהנים ולחגוג יחד את החג הלאומי".

לפירוט אירועי עצמאות כפר-סבא »