בריכה במקום מדורה: לבקשת ראש העיר רפי סער, יצאה עיריית כפר סבא ביוזמה בשיתוף קאנטרי גלי השרון
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

22/05/2019

ילדים שיגיעו לקאנטרי החל מהיום ועד יום ה' יוכלו להשתמש במתקני הקאנטרי בעלות סמלית של 20 ₪ בלבד.

הבריכה בקאנטרי גלי השרון

הבריכה בקאנטרי גלי השרון (פייסבוק גלי השרון)

לאור בקשת ראש העיר רפי סער, עיריית כפר סבא בשיתוף קאנטרי "גלי השרון" מזמינים את תושבי העיר לחגוג את ל"ג בעומר בצורה אלטרנטיבית- בריכה במקום מדורה.

יוזמה ברוכה זו הינה חלק מהקמפיין העירוני לצמצום ואיחוד מדורות, אותו מובילה העירייה בשבועות האחרונים. לאור התחזית המטאורולוגית, שקבעה כי בימים הקרובים צפוי מזג אוויר קיצוני ועומס חום ניכר, דבר שעלול לגרום להתלקחות שריפות, יזמה העירייה בשיתוף עם קאנטרי "גלי השרון" חלופה למדורות ל"ג. תושבי העיר, ילדים והורים כאחד מוזמנים להגיע לקאנטרי ולחגוג את החג ברוח אחרת- להחליף את המדורות ברחצה לילית בבריכה.

הבריכה תהייה פתוחה החל מיום ג' ועד יום ה' בין השעות 17:00-22:00 בעלות כניסה סמלית של 20 ש"ח לילד ו- 30 ש"ח למבוגר.

מיזם זה כאמור מצטרף לקריאה של העיריה לתושבים לקיים מדורות משותפות בל"ג בעומר במטרה להקטין את פליטת גזי החממה ולצמצם את הפגיעה בכדור הארץ. כחלק מהקריאה חולקו גם ערכות פיקניק במתנה לכיתות שהתאגדו לפעילות ל"ג בעומר ללא מדורות.

אורן כהן חבר המועצה, שמשמש בתפקיד, יו"ר דירקטוריון גלי השרון אמר כי, "עומס החום הצפוי בימים הקרובים הינו סכנה של ממש בכל הקשור להדלקת מדורות ועל כן החליטה עיריית כפר סבא בשיתוף קאנטרי "גלי השרון" לקרוא לתושבים לקיים את פעילות החג בבריכה ולא בהדלקת מדורה. אני מזמין את התושבים ליהנות מרחצה קרירה בבריכה ולהימנע מזיהום הסביבה והתלקחות מיותרת של שריפות מסכנות חיים".

להנחיות והמלצות להורים לל"ג בעומר »