עיריית כפר סבא פותחת את אירועי חודש הגאווה באירוע חגיגי במיוחד ביום שישי הקרוב

עיריית כפר סבא פותחת את אירועי חודש הגאווה באירוע חגיגי במיוחד ביום שישי הקרוב

26/05/2019

לאורך כל חודש יוני יתקיימו מגוון אירועים לכל המשפחה

עיריית כפר סבא, בהובלת אגף נוער, צעירים וקהילה, תקיים במהלך חודש יוני מגוון אירועים לחודש הגאווה.

אירועי החודש יפתחו באירוע חגיגי במיוחד ביום שישי הקרוב ה- 31.5 משעה 11:00 במדרחוב ירושלים, בהנחייתו של רשף לוי. באירוע יופיעו DJ דניאל מריומה ומופע דראג "שובית אפיוראס". יש לציין כי האירוע מיועד לכל המשפחה ויתקיימו גם: הופעות של להקות צעירות, דוכני הסברה, הפעלות לילדים ודוכני מזון. בשעה 12:30 יצא מהמדרחוב מצעד הגאווה של השרון בהובלת פורום גאווה בכפר סבא.

לשינויים בהסדרי התנועה לחצו כאן

אירוע פתיחת חודש הגאווה

כאמור, כבכל שנה מקדישה עיריית כפר סבא את חודש יוני לנושא הגאווה והסובלנות במסגרתו מתקיימים אירועים מגוונים לכל המשפחה. במסגרת זו: ביום ראשון ה- 2.6 תתקיים הרצאה ייחודית בנושא מיניות- כלים מעשיים להורים בבית רייזל; תתקיים הרצאה לעובדי העירייה בנושא העלאת המודעות והסובלנות; ב- 11.6 בקניון G תתקיים הקרנה מיוחדת של הסרט "רוקט מן" ותכלול שיח עם המוסיקאי והיוצר, דורון מדלי; בספרייה העירונית תתקיים שעת סיפור בנושא סובלנות.

עבור צעירי העיר יתקיים ערב "פוליטיקה וגאווה" ב- 13.6 במרכז הצעירים בחצר השוק בו יתארח חבר כנסת, כמו כן, תתקיים הקרנה מיוחדת של הסרט "רפסודיה בוהמית" במרכז המוזיקה לנוער הגלריה 29, ויתקיימו מגוון רחב של פעילויות בנושא סובלנות וקבלת השונה בתנועות הנוער ובמרכזים הקהילתיים. פירוט מלא של האירועים מתעדכן באתר העירוני ובפייסבוק.

חברת מועצת העיר, פליאה קטנר: "כפר סבא מחבקת את הקהילה הלהט"בית ומזמינה את כל התושבים לקחת חלק באירועי הגאווה. נראה את פניה המגוונות של הקהילה העירונית בכפר סבא, ונהנה משלל אירועים תרבותיים וחינוכיים".

לפירוט אירועי חודש הגאווה »