עיריית כפר סבא אומרת תודה למשרתי ומשרתות המילואים בעיר

מה חדש?

עיריית כפר סבא אומרת תודה למשרתי ומשרתות המילואים בעיר

3/06/2019

ביום רביעי 12.06 יתקיים ערב הוקרה ייחודי לחיילי ולחיילות המילואים בעיר באודיטורים ספיר, ביוזמת אגף נוער צעירים וקהילה

בנוסף, במהלך חודש יוני יזכו משרתי ומשרתות המילואים לשלל הטבות נוספות.

עיריית כפר סבא, בשיתוף אגף נוער צעירים וקהילה – מרכז הצעירים בעיר, וביוזמת חבר המועצה מסיעת תנופה אמיר קולמן, יקיימו ביום רביעי 12.06 ערב הוקרה ייחודי לחיילי ולחיילות המילואים תושבי העיר, ובני/בנות זוגם.

הערב, במסגרתו אומרת העיר כפר סבא תודה ומחבקת את כל משרתי ומשרתות המילואים והשירות הלאומי בני העיר, יתקיים באודיטוריום ספיר בשדרות ירושלים, ויכלול הופעה של הסטנדאפיסט והשחקן שלום אסייג, וזאת במחיר עלות בלבד של 20 שקלים, ועם הצגת תעודת משרת מילואים.

ערב למילואימניקים עם שלום אסייג

יש לציין, כי משרתי ומשרתות המילואים בשירות פעיל בעיר זוכים גם להטבה בסך 5 אחוז בתשלום הארנונה, כמו גם 10 אחוזי הנחה לסדנאות והרצאות במרכז ההורות העירוני.

בנוסף, במהלך חודש יוני יזכו משרתי ומשרתות המילואים לשלל הטבות נוספות:

הטבה קאנטרי גלי השרון

אגף נוער צעירים וקהילה בשיתוף קאנטרי גלי השרון דאגו לפנק אתכם בכניסה מוזלת לקאנטרי גל השרון.  למשרתי/ות מילואים ובנות/י זוגם/ן בעלות 30 ₪ בלבד, 20 ₪ לילדים. ההנחה תקפה בתאריך 10 ליוני ולמשך שעות הפעילות.
*הכניסה הינה למשפחת משרת/ת מערך המילואים בלבד (לרבות הילדים)

הטבות יוני מילואמיניקים

כפר סבא מוקירה את משרתי/ות מערך המילואים ומפנקת אתכם בהטבות מדהימות. בסוף השבוע של חג השבועות 6-8 ליוני ובהצגת כרטיס משרת מילואים בלבד!

• חנות WALK-IN היוצרים 2
    25% הנחה על המחיר המלא
    (לא כולל מחירים מיוחדים או כפל מבצעים)
     טל' 09-8334033

• חנות לחייל/לטייל המנופים 2
    25% הנחה על כל החנות,
    כולל כפל מבצעים והנחות (לא כולל בלנדסטון).
    טל' 09-9500517

• חנות למטייל ברל כצנלסון 14 קניון ערים
    תיקים אוהלים וסנדלים 20-50% הנחה
    נעליים עד 35% הנחה
    פק"ל קפה ולדרמן במבצע.
    *מתנה קטנה בכל קניה מעל 150 ₪.
    טל' 077-3334517

• חנות מצוק ויצמן 38
    25% הנחה על כל מוצרי החנות
    למעט ציוד סנפלינג וציוד הרים
    (אין כפל הנחות)
    טל' 09-760-4557

אמיר קולמן: "כחבר מועצת העיר וכמשרת מילואים פעיל בעצמי, אני שמח וגאה על הזכות להוקיר, ולו במעט, את רוח ההתנדבות, השליחות והשירות המשמעותי. כפי שבעבר הובלתי לקבלת החלטה במועצת העיר, המעניקה הנחה של 5 אחוז בתשלומי הארנונה, כך גם עתה נמשיך ונפעל למען משרתי המילואים".