מנהלת אגף ההכנסות בעירייה כפר סבא, גלית שניידר מימרן, פורשת מתפקידה לאור התקדמות בתפקיד
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

10/06/2019

בין היתר הייתה אחראית על העלאת שיעור הגבייה וחיזוק חוסנה הכלכלי של הרשות

גלית שניידר מימרן

מנהלת אגף ההכנסות וסגנית הגזבר בעיריית כפר סבא, גלית שניידר מימרן, פורשת מתפקידה לאחר חמש שנים בהן כיהנה בתפקיד. שניידר מימרן, רואת חשבון במקצועה ובעלת תואר ראשון בחשבונאות ובכלכלה, מונתה לאחרונה לתפקיד גזברית עיריית רמת-גן, בתום הליך מכרז שהתקיים.

שניידר מימרן, בעלת 15 שנות ניסיון בתחומי ניהול כספים, כלכלה ומימון, לרבות תהליכים פיננסיים משמעותיים דוגמת מיזוג חברות, ניהול וטיפול באג"ח מוסדיים, הייתה אחראית על כלל הכנסות של עיריית כפר סבא, בין היתר הובילה לחיזוק חוסנה הכלכלי של הרשות, העלאת שיעור הגבייה לסך של 96 אחוז והייתה שותפה ליוזמות שהובילו ויובילו לפיתוח ולצמיחת הרשות. כל זאת לצד מדיניות של מתן שירות מיטבי לתושב.

ראש העיר, רפי סער: "אני מודה לגלית על שנות השירות הארוכות שהעניקה לתושבי העיר כפר סבא ומאחל לה בהצלחה בהמשך דרכה. גלית הותירה חותם בעירייה ואין לי ספק שתצליח ותשגשג גם בעתיד".

גלית שניידר מימרן: "היה לי הכבוד והעונג להיות חלק מהנהגת עיריית כפר סבא לאורך חמש שנים, בהן פעלתי לקידום השירות לתושב ולמען מיקסום המשאבים העומדים לרשות העירייה".