קול קורא: עיריית כפר סבא מגייסת רופאי שיניים וטכנאי השיניים המעוניינים להתנדב למען אוכלוסיות נזקקות
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

12/06/2019

עיריית כפר סבא יוצאת בקול קורא, במסגרתו היא מזמינה רופאי שיניים וטכנאי שיניים, לקחת חלק בפרויקט קהילתי-התנדבותי, למען אוכלוסיות נזקקות.

מדובר בפרויקט בהובלת האגף לשירותים חברתיים קהילתיים, בשיתוף ארגון ליונס , הפועל בהצלחה כבר כ-20 שנה.
מטרת הפרויקט היא לאפשר טיפול שיניים לאנשים שידם אינה משגת.

במסגרת הפרויקט, מזמינה העירייה רופאי שיניים וטכנאי שיניים להתגייס למען מטרה חשובה זו ולתרום טיפולי שיניים עבור אוכלוסיות חלשות.

מועדון ליונס כפר סבא, בראשותו של נשיא המועדון ירון גולדמן, מפעיל תוכניות התנדבות רבות בקרב הקהילה, ביניהן בדיקות "עין עצלה" לכל ילדי הגנים בעיר, התרמות דם, חלוקת סלי מזון, הסעות כבדי ראייה ועוד. השנה יחגוג המועדון הכפר-סבאי 35 שנות פעילות התנדבותית ענפה.

ראש העיר, רפי סער: "העיר כפר סבא התברכה במתנדבים רבים, הפועלים ומתגייסים למען הזולת. בשיתוף ארגון ליונס, אנו מבקשים לאפשר טיפולי שיניים לכל אדם וקוראים לכל מי שיכול להצטרף לפרויקט המבורך הזה".

רופאת שיניים תמונה נושאית מקור freepik