מחזקים את השכונות המזרחיות: גינת הבנים בשכונת יוספטל מתחדשת

מה חדש?

מחזקים את השכונות המזרחיות: גינת הבנים בשכונת יוספטל מתחדשת

20/06/2019

מתקני משחק וספסלים, משטח גומי במקום חול, רשת הצללה ותאורה הותקנו לרווחת התושבים והגינה זכתה למראה עדכני ומטופח

ביום רביעי 19.6 התקיים טקס חנוכת גינת הבנים, הממוקמת בשטח הציבורי הפתוח שבין רחוב יהודה מכבי לרחוב דוד המלך בשכונת יוספטל בכפר סבא

גינת הבנים המחודשת

לבקשת התושבים, ביצעה העירייה עבודות שדרוג והחלפת מתקנים בגינה, כשבין היתר הוגדל שטח פינות המשחקים והותקנו מתקני משחק חדשים.

עבודות חידוש הגינה הציבורית נמשכו כחודש, בעלות הנאמדת בכ-350 אלף ₪, וכללו בין היתר התקנת רשת הצללה ותאורה שלא היו קיימים, החלפת ספסלים לנוחות באי הגינה וחידוש הצמחייה במקום.

התושבים הוזמנו לאירוע חנוכת הגינה, שהתקיים בנוכחות ראש העיר רפי סער וממלא מקומו, עו"ד איתן צנעני.  טקס חנוכת הגינה כלל הפעלות לילדים, ביניהן משטחי משחק ענק כגון דמקה ושח-מט, פעילות בועות סבון, פעילות יציאה, תיאטרון ושעת סיפור.

ראש העיר, רפי סער: "עיריית כפר סבא פועלת לרווחת כל התושבות והתושבים בעיר ומקדמת פיתוח של השטחים הציבוריים. תושבי השכונה ביקשו לשדרג את הגינה בה משחקים ילדיהם, ואני מזמין את כולם לבוא וליהנות מגינה חדישה ובטיחותית".

סגן ומ"מ ראש העיר ומחזיק תיק השכונות, עו"ד איתן צנעני: "אנו פועלים כל העת למען פיתוח והתחדשות השכונות בעיר, אם מבחינת תשתיות ואם מבחינת מראה. חידוש גינת הבנים הוא נדבך נוסף לפעילות הענפה שאנו מקיימים למען חיזוק השכונות בכפר סבא".