התייעלות נוספת בניקיון העיר: שטיפת הרחובות בשעות מאוחרות של הלילה

מה חדש?

התייעלות נוספת בניקיון העיר: שטיפת הרחובות בשעות מאוחרות של הלילה

26/06/2019

במסגרת פיילוט, נוקה אזור התעשייה התעש בלילות, כדי למנוע הפרעה למשתמשי הדרך ולבעלי עסקים

עיריית כפר סבא, בהובלת מחלקת ניקיון העיר ומחלקת הרכב, קיימה בשבועיים האחרונים פיילוט באזור התעשייה התעש, במסגרתו בוצעו עבודות הניקיון ושטיפת הרחוב בין השעות 23:00 ועד 05:00 בבוקר ולא כפי שהיה עד כה.

מטרת המיזם החדש היא לבדוק כיצד ניתן להקל על עומסי התנועה בצירים המרכזיים באזור התעשייה, לבצע את העבודות בשעה שיש פחות תנועה בכבישים ובעיקר למנוע הפרעה למשתמשי הדרך ולבעלי העסקים. בנוסף, הניקיון והשטיפה אפקטיביים יותר בשעת לילה מאוחרת כאשר יש פחות כלי רכב שחונים בצדי הדרך ומפריעים לפעולת מכשיר השטיפה.

לאור הצלחתו של הפיילוט, הוחלט להרחיבו גם לאזור התעשייה עתיר ידע וכן לרחוב ויצמן. במסגרת זו בוצעו כבר השבוע בוצעו עבודות השטיפה ברחוב ויצמן בשעות מוקדמות והתוצאות ניכרות בשטח.

ראש העיר רפי סער אמר כי, "אני רואה חשיבות רבה בשמירה על עיר נקייה ומטופחת וצעד זה הינו חלק ממכלול צעדים בהם נוקטת עיריית כפר סבא, במטרה לשפר ולייעל את ניקיון העיר למען תושבינו. שטיפת הרחובות בשעות מאוחרות של הלילה מאפשרת שמירה על צירים פתוחים בשעות היום העמוסות, וניקיון יעיל יותר".

רכב הניקיון פקמן

רכב ניקיון עירוני