הצלחה אדירה לפסטיבל הבירה של כפר סבא

מה חדש?

הצלחה אדירה לפסטיבל הבירה של כפר סבא

2/07/2019

למעלה מ-12 אלף איש הגיעו לפסטיבל הבירה הראשון של העיר, ונהנו ממותגי בירה של מבשלות מגוונות, הופעות חיות, מתחמי אוכל וסדנאות שונות

פסטיבל הבירה

(צילומים: ג'וזף)

עיריית כפר סבא פתחה בסוף השבוע האחרון את אירועי הקיץ עם פסטיבל הבירה הגדול והראשון של כפר סבא, שהתקיים בין הימים רביעי וחמישי, 26-27.06.19 במדרחוב ירושלים.

במסגרת הפסטיבל, הפך מדרחוב ירושלים שבמרכז העיר למתחם המוקדש כולו לחובבי הבירה, הקולינריה והמוזיקה. הפסטיבל, אליו נהרו ביומיים למעלה מ-12 אלף איש מכפר סבא ומכל רחבי הארץ, כלל דוכנים שהגישו מותגי בירה של מבשלות מגוונות, מתחם פוד טראק, הופעות חיות, הופעות אקטיביות המשלבות קהל, דוכני מכירה, מיצגים, סדנאות, דוכני יריד ועוד.

אירוע פסטיבל הבירה

בנוסף, במהלך ימי הפסטיבל התקיימו הופעות חיות של להקת "מוניקה סקס" ושל להקת "מופע הארנבות של דר קספר", שמשכו קהל נלהב גדול, שרקד וחגג לצלילי הגיטרות של שתי הלהקות האהובות.

פסטיבל הבירה של כפר סבא, שגרר אחריו אינספור תגובות נלהבות ומחמאות מרובות על המגוון הרחב, הארגון ואמצעי ההנגשה במקום הוא רק הסנונית הראשונה למגוון רחב של אירועים שעוד צפויים להתקיים במהלך הקיץ, ביניהם מסיבות נוער, פסטיבל הספורט העירוני שיתקיים השבוע, פסטיבל הנוער, פסטיבל הילדים, אירוע חוף הים בכיכר העיר, אירועי מים, מופעי סטנד-אפ, הצגות ילדים ומגוון סדנאות ופעילויות איכותיות לבני כל הגילים ברחבי העיר.

הופעות בפסטיבל הבירה

ראוי לציין, כי מאז נכנס ראש העיר רפי סער לתפקידו הוחזרה אחרי כ-20 שנה חגיגת העדלאידע למרכז העיר, כמו גם חגיגות המימונה, שהתקיימו במרכז העיר השנה.

בנוסף, הוחזרו אירועי שישיתרבות ו"שבת בין ערביים" לגיל השלישי, חגיגות העצמאות התקיימו במספר מוקדים ברחבי העיר, ביניהם מרכז העיר, פארק כפר סבא ובשכונות.

אלפי ספורטאים השתתפו במרוץ כפר סבא ע"ש זיו בללי ובמרוץ הלילה ע"ש ניר רוזמרין ואפילו הקרקס הגיע לעיר.

ראש העיר, רפי סער: "שמחתי לפגוש אלפי האנשים בפסטיבל הססגוני והשמח שהתקיים בעיר. התגובות שקיבלנו במהלך הפסטיבל ולאחריו היו נלהבות והוכיחו עד כמה אירועים מהסוג הזה וכמו אלו שכבר התקיימו בעיר, היו חסרים כאן. אני מודה לאגף נוער, צעירים וקהילה, בראשותה של מירב הלפמן, על ניהול מקצועי וביד רמה של הפסטיבל. זהו רק סמן ראשון לתחילתם של מגוון אירועים שונים שיתקיימו בעיר במהלך כל הקיץ".

מירב הלפמן, מנהלת אגף נוער צעירים וקהילה: "כעיר המציבה את חיי הקהילה במרכז העשייה העירונית, החלטנו לקיים השנה את פסטיבל הבירה במדרחוב ירושלים ולאפשר לסטודנטים, למשפחות צעירות ולכלל הקהילה ליהנות משני ערבי פסטיבל. אני שמחה שרבים כל כך נענו להזמנה והשתתפו בחוויה".

דוכני בירה בפסטיבל

(צילומים: ג'וזף)