פתיחת חופשת הקיץ עם פסטיבל ספורט ענק ומדהים במרכז העיר

מה חדש?

פתיחת חופשת הקיץ עם פסטיבל ספורט ענק ומדהים במרכז העיר

10/07/2019

אלפי תושבים השתתפו באירוע, שכלל הופעות, קרקס, מתקנים מתנפחים ומגוון עצום של פעילויות

פסטיבל הספורט

אירועי הקיץ בכפר סבא תופסים תאוצה. אחרי שלמעלה מ-12 אלף תושבים ותושבי חוץ בילו ונהנו בפסטיבל הבירה הראשון של העיר, חגגו אלפים בפסטיבל הספורט 2019, שהתקיים השנה במרכז כפר סבא.

הפסטיבל, שהתקיים בפעם התשיעית, הגיע ביום חמישי 04.07.19 למדרחוב ירושלים, לרחבת קריית ספיר ולרחבת היכל התרבות, כאשר אלפי ילדים, הורים, נוער ומבוגרים נהנו מהפנינג ענק, עם מגוון מתקנים מתנפחים, ג'ימבורי, מזרן אולימפי, קיר טיפוס ענק, באנג'י טרמפולינה, מסלול מכשולים אתגרי נוסח "הישרדות", מתקן נינג'ה, משחקי שולחן, מגרשי מיני גולף ועוד פעילויות רבות. את חלק מהפעילות הפעילו אגודות הספורט העירוניות, ביניהן אגודות השחמט, האייקידו, הקארטה, הסייף, הטאקוונדו, הכדורגל, הכדורסל ועוד.

פסטיבל הספורט

בנוסף, נהנה הקהל ממופע על הבמה המרכזית של ה"ג'מבו שואו" בקטעי קרקס, וממופעי בנות סטודיו למחול, קבוצת הילדות של נבחרת ההתעמלות האומנותית, מופע התעמלות קרקע ומכשירים, מופע קפוארה, ומופע של נבחרת אקרובטיקה של כפר סבא, שחזרה לאחרונה מגימנסטראדה ביוון.

ברחבת האירוע, שהתפרסה כאמור על כל מתחם קריית ספיר ומדרחוב ירושלים, פגשו הילדים, הוריהם ובאי המקום מגוון ענק של פעילויות לגיל הרך.

הפסטיבל, שהתקיים באווירה שמחה וקיצית במיוחד, ננעל בערב ריקודי עם, כאשר האלפים שגדשו את המקום לאורך כל האירוע הרעיפו מחמאות ושבחים רבים על מקצועיות הפקתו ומיקומו המרכזי.

ראש העיר, רפי סער: "אלפי האנשים שהגיעו לפסטיבל הספורט השנה מעידים יותר מכל על הצלחתו. שמחתי לפגוש במקום ילדים מאושרים והורים מרוצים. עיריית כפר סבא הכינה השנה תוכנית רחבת היקף של פעילויות ואירועי קיץ שונים ומגוונים, שיתקיימו ברחבי העיר לאורך חודשי יולי-אוגוסט. אני מזמין את כל תושבות ותושבי העיר לבוא וליהנות משלל הפעילויות שהכנו עבורם".

דני הרוש, סגן ראש העיר ומחזיק תיק הספורט: "האווירה השמחה בפסטיבל הספורט והפנים המחייכות של כל באי האירוע הביעו את הצלחת הפסטיבל במתכונתו הנוכחית. אני מודה למנהל רשות הספורט העירונית, שאול מיטלברג, ולכל צוות האגף, על העבודה הרבה ועל ההשקעה באירוע, שהוכתר בהצלחה גדולה".

מנהל רשות הספורט העירונית, שאול מיטלברג : "רשות הספורט העירונית מקיימת אירועי ספורט רבים לרווחת כל התושבים. אירוע זה יישם את אחת ממטרות רשות הספורט בעיר, המעודדת השקעת משאבים, לקידום ולהעצמת הספורט העממי בעיר".

(צילומים: עיריית כפר סבא)

(וידאו: צביקה שורצמן)