חדש: שירות עד הבית לשורדי השואה

חדש: שירות עד הבית לשורדי השואה

16/07/2019

נציג של העירייה יגיע לבתי שורדי השואה ויסייע להם בכל הנוגע לזכויותיהם בתשלומי הארנונה

מגנט השירות

תוכנית חדשה בהובלת אגף שירות הסברה ובשיתוף מחלקת הגבייה באגף ההכנסות, האגף לשירותים חברתיים וחברת מגער, תסייע לשורדי השואה בכפר סבא לקבל שירות בבתיהם בכל הנוגע לתשלומי ארנונה, הנחות וזכויות המגיעות להם.

בעיר חיים כיום כ-1,700 שורדי שואה, חלקם מתגוררים בבתי דיור מוגן. במסגרת הפרויקט, יקבלו שורדי שואה מכתבים לבתיהם ומסרונים לטלפונים הניידים, בהם יוצע השירות החדש.

שורדי שואה שיהיו מעוניינים בשירות זה, יוכלו לפנות לעירייה למוקד 106,  ולבקשתם יגיעו נציגים של אגף ההכנסות לבתיהם ויסייעו להם בהסדרת תהליכי התשלום השונים. בסיום הטיפול בבקשות, יישלחו עדכונים לשורדים ולבני משפחותיהם.

רפי סער ואיתן צנעני

ראש העיר רפי סער וסגן ראש העיר ומחזיק תיק השירות לתושב איתן צנעני

ראש העיר, רפי סער: "מדוברת בשירות חדשני ואישי. אני מאמין, כי מוטלת עלינו חובה מוסרית וציבורית לדאוג ולסייע לשורדי השואה. אני מודה לעובדי העירייה ולעובדי חברת מגער שהתגייסו למען מטרה נעלה זו, ומאחל לשורדי השואה בני עירנו בריאות ואריכות ימים".

סגן ראש העיר ומחזיק תיק השירות לתושב, איתן צנעני: "יש לנו מחויבות לשפר ולשדרג את השירות העירוני עבור כלל תושבינו ובעיקר עבור שורדי השואה החיים בקרבנו. מטרתו של השירות החדש היא להקל תושבינו המבוגרים ולאפשר להם לקבל את השירותים בצורה יעלה, נגישה ונוחה".

(צילומים: עיריית כפר סבא)