קיץ חם בכפר סבא: שחייה לילית מוזלת לתושבים בחודש אוגוסט

קיץ חם בכפר סבא: שחייה לילית מוזלת לתושבים בחודש אוגוסט

24/07/2019

בריכת גלי השרון

עיריית כפר סבא מפעילה ומקיימת במהלך חודשי יולי-אוגוסט אינספור אירועים, הופעות, פסטיבלים, הרצאות, הצגות, סדנאות ועוד ברחבי העיר, לרווחת כל תושבות ותושבי כפר סבא.

ביוזמת ראש העיר רפי סער והמשנה לראש העיר ויו"ר דירקטוריון גלי השרון אורן כהן, ובשיתוף קאנטרי גלי השרון, ייהנו תושבי העיר משחיה לילית מוזלת במיוחד במהלך חודש אוגוסט.

במסגרת היוזמה המבורכת, שנולדה במטרה לספק מקום בילוי, פנאי וספורט במהלך חודשי הקיץ החמים, תתקיים בכל יום חמישי באוגוסט שחייה לילית במחיר מוזל לתושבים: ילדים, נוער וחיילים - מחיר 20 ₪, מבוגרים - מחיר 30 ₪. שעות פעילות השחייה הלילית יהיו בין השעות 17:00-22:00.

גלי השרון

קאנטרי גלי השרון

קאנטרי גלי השרון הינו מקום בילוי ופנאי עירוני ותיק בעיר, המושך אליו רבים מתושבי העיר. באי המקום יוכלו ליהנות מבריכה גדולה ומרווחת, בריכות פעוטות, מגלשת מים שתפעל עד השעה 19:00, מזנון, רחבת דשא גדולה, שמשיות ומתקנים נוספים במקום.

ראוי לציין עוד, כי במקום מתקיימים חוגים, פעילות חדר כושר ועוד.

רפי סערראש העיר, רפי סער: "מדובר ביוזמה אחת מתוך יוזמות ופעילויות רבות שהעירייה מקיימת במהלך חודשי הקיץ לטובת רווחת כל התושבים. השקענו השנה במגוון נרחב של פעילויות קיץ שונות לכלל האוכלוסייה, מפעוטות וילדים ועד אזרחים ותיקים. היוזמה החדשה תאפשר בילוי קיצי נוסף במחיר מוזל ואני מזמין את כל התושבים לבוא וליהנות בשלל האירועים המתקיימים לאורך יולי-אוגוסט ברחבי העיר".

אורן כהןהמשנה לראש העיר, אורן כהן: "קאנטרי גלי השרון הוא חלק בלתי נפרד מהעיר כפר סבא וכולל מתקנים ברמה גבוהה וצוות מנוסה ומקצועי. רצינו לספק מקום פעילות נוסף לתושבים במהלך חודש אוגוסט, כשהיה חשוב לנו גם שחיילים יוכלו ליהנות מחוויית השחייה הלילית כאשר הם חוזרים הביתה לחופשת סוף השבוע. ואני מודה למנכ"ל הקאנטרי חנן שפגט על שיתוף הפעולה".