צאלה וקסמן-גונן, סמנכ"לית שירות והסברה בעיריית כפר סבא, מצטרפת לקבוצת "סגמנט טכנולוגיות מידע"
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

30/07/2019

וקסמן-גונן מונתה לסמנכ"לית פיתוח עסקי בחברת ההייטק המצליחה של איש העסקים סתיו שחם

צאלה וקסמן גונן

צאלה וקסמן-גונן

סמנכ"לית עיריית כפר סבא, צאלה וקסמן-גונן, מסיימת את תפקידה בעירייה כפר סבא ומצטרפת לקבוצת ההייטק "סגמנט טכנולוגיות מידע", שם מונתה לתפקיד סמנכ"לית פיתוח עסקי.

וקסמן-גונן הינה בעלת תואר שני (M.A) במשפטים מאוניברסיטת בר אילן, ותואר ראשון (B.A) במינהל עסקים עם התמחות בשיווק מטעם המכללה האקדמית רופין. בעשור האחרון עובדת וקסמן-גונן בעיריית כפר סבא, כאשר במהלך השנים האחרונות כיהנה כסמנכ"לית שירות והסברה בעיריית כפר סבא. במסגרת תפקידה הייתה וקסמן- גונן אמונה על מערך שירות חוצה ארגון של 2,800 עובדים, ועל מתן שירות ל-108,000 תושבים. במסגרת תפקידה, הובילה מהפכה בתחום השירות, במסגרתה הוטמעו סטנדרטים של מצוינות בארגון, פיתוח ויישום תהליכים אסטרטגיים ותוכניות חוצי ארגון - כולל תהליכי מדידה, בקרה והתייעלות, שיפור ביצועי העירייה בכל היחידות ברמה השירותית והמקצועית, ניהול פרויקטים בהיקפים גדולים וברמת מורכבות גבוהה ומבוססי טכנולוגיה. כך למשל, בניית מרכזי שירות לסקטורים שונים באוכלוסייה, הטמעת מערכת  crm (מערכת מתקדמת לניהול לקוחות), פיתוח והטמעת מוצרי שירות מותאמים ללקוח ועוד.

במקביל, הייתה אחראית על תחום ההסברה, הדוברות והשיווק של העירייה ועל הובלת תהליכי שיתוף ציבור לפרויקטים מורכבים בהיקפים גדולים. על פועלה זכתה בתעודת הצטיינות בגין ״מהלך גדול בארגונים ציבוריים״ מהמרכז הישראלי לניהול, מקום שני בתחרות "מצוינות בשירות הארצי" לשנת 2018 וזוכת פרס ITAWARDS  לשירות עד הבית 2019.

וקסמן-גונן הינה בעלת כ-20 שנות ניסיון מקצועי, כשבין היתר שימשה כדוברת עיריית כפר סבא, דוברת ועוזרת ראש המועצה האזורית חוף הכרמל, דירקטורית עמותת התיירות "כרמלים", יועצת תקשורת בכירה במשרד יח"צ, עוזרת השר להגנת הסביבה אילן שלגי, מנהלת שיווק של החברה הכלכלית ב"ארגון הסטודנטים הארצי" ויו"ר אגודת הסטודנטים של המכללה האקדמית רופין. במהלך תפקידה כדוברת עיריית כפר סבא זכתה בפרסי מצוינות מקצועית, ביניהם: פרס "האריה השואג" לשנת 2015 מטעם איגוד יועצי התקשורת ויחסי הציבור בישראל על הובלת קמפיין להתחדשות עירונית - בקטגוריית ממשל, שלטון מקומי ותאגידים; זוכת "אות הדוברת המצטיינת לשנת 2016 " מטעם איגוד דוברי הרשויות המקומיות בישראל: וזוכת פרס פיקוד העורף לחירום "שיח מקוון בעורף" לשנת 2016.

כאמור, וקסמן- גונן, מונתה לסמנכ"לית פיתוח עסקי בחברת ההייטק המצליחה "סגמנט טכנולוגיות מידע". מדובר בחברת הייטק גלובלית מובילה בתחומי ניהול שרשרת האספקה ומערכות B2B, ומערכות לניהול פסי ייצור במפעלים. לחברה יכולות גבוהות בפיתוח חדשנות וטכנולוגיה פורצת דרך והיא מעניקה שירות לעשרות אלפי לקוחות, עשרות קהילות עסקיות ובעלת פעילות חובקת עולם.

רפי סער, ראש העיר: "אני מודה לצאלה על כמעט עשור של עשייה בעיריית כפר סבא. במהלך תפקידה בעיריית כפר סבא הובילה מהלכים ויזמה פרויקטים רבים ומוצלחים לשיפור השירות למען התושב. אני בטוח שתתרום מכישוריה בכל מקום שבו תהיה ומאחל לה בהצלחה רבה בהמשך דרכה".

איתי צחר, מנכ"ל העירייה: "לאחר שנים ארוכות בעיריית כפר סבא, בחרה צאלה לעשות שינוי ולעבור למגזר הפרטי. במהלך השנים האחרונות הובילה צאלה מהפכה אמיתית בנושא השירות לתושב, מדידה ובקרה ובנושא השקיפות. צאלה קידמה בהצלחה נושאים אלו תוך הפגנת נחישות ויכולת ביצוע גבוהה ביותר. אני מברך אותה מכל לבי על התקדמותה, ובטוחני כי תעשה חיל גם בתפקידה החדש במגזר הפרטי".

סתיו שחם, מנכ"ל חברת סגמנט: "אני שמח על הצטרפותה של צאלה לחברה בתפקיד סמנכ"לית פיתוח עסקי. אני מכיר אותה הרבה שנים והמינוי שלה משמח אותנו. אני רוצה להודות לראש העיר רפי סער שנתן לנו את ברכתו למהלך ואנו מברכים את צאלה עם כניסתה לתפקיד. אני סמוך ובטוח שיכולותיה וניסיונה שצברה במסגרת תפקידה בעיריית כפר סבא יעזרו לחברה בצמיחתה ובהשגת מטרותיה".

צאלה וקסמן גונן, סמנכ"לית שירות והסברה: "אני מודה על השנים הארוכות בהם שירתי את תושבי כפר סבא במסגרת תפקידי ועל ההזדמנות שנפלה בחלקי לעבוד לצדם של ראש העיר רפי סער, מנכ"ל העירייה איתי צחר ואיתן צנעני, סגן ומ"מ ראש העיר ומחזיק תיק השירות. אני מודה על האמון שניתן בי ועל החופש ליצור ולהגיע לפסגות חדשות. זכיתי לעבוד לצד הנהלה ועובדים מסורים, שטובת התושבים עומדת תמיד לנגד עיניהם. אני פונה לדרך חדשה ומאחלת המשך הצלחה לכל עובדי העירייה ולעומד בראשם".