מחדשים את פני בתי העלמין

מה חדש?

מחדשים את פני בתי העלמין

20/08/2019

עיריית כפר סבא מקדמת תוכנית להקמת אזור כניסה ובית הספדים חדש בבית העלמין "פרדס חיים".

בנוסף: בהנחיית ראש העיר נרתמה העירייה לטובת מבצע ניקיון ואחזקה של בתי העלמין בעיר, הנמצאים באחריות החברה קדישא

הדמית בית ההספדים המתוכנן בפרדס חיים

בהנחיית ראש העיר רפי סער, מקדמת עיריית כפר סבא תוכנית להקמת אזור כניסה ובית הספדים חדשים בבית העלמין "פרדס חיים". מדובר בתוכנית באחריות החברה קדישא כפר סבא ומקודמת על ידי העירייה. ראוי לציין, כי במסגרת התוכנית כבר הוגשה בקשה להיתר לביצוע העבודות במקום.

כמו כן, החליטה עיריית כפר סבא, בהנחייתו של ראש העיר, להירתם לטובת מבצע ניקיון של בתי העלמין בעיר. במסגרת זו, נפגש שבוע שעבר סגן ראש העיר ומחזיק תיק חזות העיר דני הרוש, עם מנכ"ל החברה קדישא בכפר סבא, מרדכי אלבוים, כדי לדון בנושא ניקיון ואחזקה שוטפת של בתי העלמין בעיר.

בתי העלמין ותחזוקתם נמצאים באחריותה הבלעדית של החברה קדישא, אך יחד עם זאת, החליטה עיריית כפר סבא להירתם לטובת הנושא, מתוך חשיבותו הרבה וראיית טובת כלל התושבים.

בסיום הפגישה סוכם, כי העירייה תשלב כוחות עם החברה קדישא ותסייע בכל הנדרש, כדי להוציא לפועל מבצע משולב ורחב היקף, שמטרתו לטפל בכל הנוגע לניקיון בתי העלמין ותחזוקתם באופן ראוי.

עיריית כפר סבא רואה חשיבות רבה לנושא ובמסגרת מבצע הניקיון המשולב, שייצא לדרך כבר השבוע וימשיך וילווה בביצוע פעולות אחזקה שוטפות, הנחה ראש העיר את כל הגורמים המקצועיים לפעול בנושא.

מנכ"ל חברה קדישא, מרדכי אלבוים: "החברה קדישא מודה לראש העיר רפי סער ולסגנו דני הרוש על שיתוף הפעולה. אין ספק כי שילוב הכוחות והאמצעים (מכניים ואנושיים) למבצע רחב היקף שכזה ייתן אותותיו באופן מיידי וישפר את חזות ונראות בתי העלמין בעיר. החברה קדישא נענתה לפניית ראש העיר וזה זמן עוסקת בפריסת השקיה ממוחשבת וחסכונית ובשתילה מסיבית של עצי נוי וצל בבית העלמין החדש פרדס החיים ובבתי העלמין הוותיקים".