מוקירים את המתנדבים

מה חדש?

מוקירים את המתנדבים

22/08/2019

עיריית כפר סבא ומועצת ארגוני המתנדבים  הנפיקו כרטיסי מתנדב שיעניקו שלל הנחות והטבות למתנדבים בבתי עסק בעיר.

עיריית כפר סבא, באמצעות האגף לשירותים חברתיים קהילתיים, המחלקה לעבודה קהילתית והתנדבות ובשיתוף מועצת ארגוני המתנדבים בעיר, הנפיקה כרטיסי מתנדב מיוחדים לאלפי המתנדבים הפועלים בעיר בתחומים שונים ומשקיעים שעות רבות מזמנם הפרטי לטובת האחר.

כרטיס המתנדב המחשה

כרטיס המתנדב

כרטיסי המתנדב מהווים תעודת זיהוי ואות הוקרה והערכה למתנדבים, על פועלם למען הקהילה הכפר סבאית.

בעיר פועלים למעלה מ-20 אלף מתנדבים ו-100 עמותות וארגוני מתנדבים, והעיר זכתה בעשרות פרסי הוקרה על פעילויות התנדבות שונות.

מתוך רצון להביע הערכה למתנדבים הרבים ולתגמלם על השעות הממושכות שהם משקיעים למען הקהילה הכפר סבא בתחומים מגוונים, הוחלט כאמור להנפיק למתנדבים הפעילים באופן קבוע את כרטיס המתנדב ובעלי עסקים בעיר, המעוניינים להצטרף למאגר העסקים אשר כבר מעניקים הטבה קבועה למתנדבים, מוזמנים לפנות לעירייה.

כרטיס המתנדב, המחולק בימים אלו למתנדבים הרבים, מעניק הנחות והטבות בבתי עסק ברחבי העיר, ובאגף התרבות בעירייה 30 אחוזי הנחה ברכישת מנוי להיכל התרבות, 30 אחוזי הנחה למופעים של אגף התרבות העירוני ועוד.

ראש העיר, רפי סער: "העיר כפר סבא, שזכתה בפרסים רבים בתחום ההתנדבות, מתגאה בעשייה הקהילתית המתרחשת בעיר והתברכה במתנדבים רבים הפועלים בה. רוח ההתנדבות והנתינה היא חלק בלתי נפרד מהאופי הכפר-סבאי, ואני שמח שהתברכנו בקהילה אכפתית, המסייעת לאחר בכל הנדרש. אני מזמין את בעלי העסקים בעיר להצטרף למיזם המבורך".

מנהלת האגף לשירותים חברתיים קהילתיים, רוזי נוימן: "אנו מאמינים שחוסנה של עיר נמדדת בשירותים עירוניים איכותיים לאזרח וגם בעזרה ההדדית בין התושבים. לטובת תושבי כפר סבא מגויסים  מתנדבים רבים בכל הגילאים, בשגרה ובחירום. החובה והזכות שלנו כעירייה, יחד עם יו"ר ארגוני המתנדבים, היא לדאוג גם לאלה שעוסקים כל השנה בנתינה למען האחר. אני שמחה שמתנדבים רבים יקבלו הכרה, הערכה  ותודה על פועלם באמצעות כרטיס מתנדב".