מאות מתושבי כפר-סבא השתתפו באירוע סוף הקיץ ספורט לאור ירח

מאות מתושבי כפר-סבא השתתפו באירוע סוף הקיץ ספורט לאור ירח

2/09/2019

ספורט לאור ירח

מאות מתושבי כפר סבא הגיעו למתחם העירייה, כדי להשתתף באירוע ספורט לאור ירח, הסוגר את אירועי הקיץ שקיימה עיריית כפר סבא במהלך חודשי יולי-אוגוסט.

מתעמלים על הדשא

משתתפים בפעילות ספורט לאור ירח

רחבת עיריית כפר סבא נראתה בסוף השבוע שעבר שוקקת במיוחד, כאשר מאות תושבים הגיעו לקחת חלק ולהשתתף באירוע מיוחד שארגנה רשות הספורט העירונית – ספורט לאור ירח.

מדובר באירוע ייחודי, שכלל בין היתר כיבוד כיד המלך ושי לכל המשתתפים, ושהתקיים ללא כל תשלום, כמו מאות אירועים חינמיים אחרים שהתקיימו במהלך חודשי הקיץ ברחבי העיר כולה.

תמונה קבוצתית משתתפי האירוע

המשתתפים באירוע

האירוע כלל פעילויות מגוונות, המתאימות לכל דרגות הקושי, ביניהן טאי צ'י, ריקודי עם, ריצה לאורך מסלול של כ-6 ק"מ, הליכה נורדית לאורך מסלול של כ-4 ק"מ, זומבה ועוד, וכל זאת באווירה דינמית ואנרגטית במיוחד.

באי האירוע קינחו את הפעילות הספורטיבית בפירות העונה והביעו שביעות רצון רבה וסיפוק מהאירוע כולו, שהתקיים במעמד סגן ראש העיר ומחזיק תיק הספורט, דני הרוש.

האירוע, כאמור, סגר את אירועי הקיץ שקיימה העירייה לאורך כל תקופת החופש הגדול, ושכללו מאות אירועים ברחבי העיר – ביניהם פסטיבל הבירה הראשון של כפר סבא, פסטיבל הספורט העירוני, פסטיבל הילדים עם נועה קירל ואנה זק בפארק העירוני, פסטיבל הנוער עם אליעד נחום ובניה ברבי ברחבת קריית ספיר, מופע שנות ה-80 שהתקיים ברחבת כיכר העיר, מופע לילות אדומים, ערב בסגנון יווני, פיקניקים משפחתיים, גינות מספרות וגינות מנגנות, פסטיבל המדע לילדים, דוכני יד שנייה ווינטג', אירועי מים, הצגות, ערבי זמר, שירה וספרות, הרצאות, סדנאות ועוד.

כיבוד עם פירות העונה

האירועים, שמשכו אליהם קהל רב מהעיר ומחוצה לה ושזכו לאלפי תגובות נלהבות, הותאמו לכלל התושבות והתושבים והתקיימו במוקדים שונים, והונגשו עבור כלל האוכלוסייה.

(צילומים: עיריית כפר סבא)