מקדמים אומנות בכפר סבא: תערוכת אומניות ואומנים צעירים במרכז הצעירים העירוני

9/09/2019

השבוע תיפתח תערוכה מיוחדת במינה הכוללת בין היתר ציורים, צילומים ואומנות פלסטית

תמונות מהתערוכה

ביום שני השבוע תיפתח תערוכה ייחודית במינה במרכז הצעירים בכפר סבא. מדובר בתערוכה במסגרתה יציגו עשרה אומנויות ואומנים צעירות וצעירים מבחר מרהיב של עבודותיהם בז'אנרים שונים – בין היתר ציור, רישום, צילום ואומנות פלסטית.

התערוכה, שתוצג במרכז שמעל חצר השוק, מאפשרת לאומניות ולאומנים המוכשרים חשיפה אמיתית ובמה, להצגת יצירותיהם.

התערוכה תיפתח בהשקה חגיגית שתתקיים ביום שני השבוע בשעה 20:00. האומניות והאומנים המציגים במסגרת התערוכה הייחודית הם: קסניה רווזין, שרון ברק, יפתח וייס, דודו גליל, אלעזר טמנו, תמי דורי, גיא כהנא, איציק ברגיל, נועה שקולניק ואביתר סגל.

התערוכה תוצג במרכז הצעירים במשך עשרה ימים ותושבי העיר מוזמנים להגיע, לצפות ביצירות ולהכיר את האומניות והאומנים השונים.

תמונות מהתערוכה

מרכז הצעירים כפר סבא, בניהולו של תומר חלי, נותן מענה לצעירות ולצעירים תושבי העיר בגילאי 40-18, בקבלת החלטות בנוגע לעתידם במגוון תחומים, ומקדם את קהילת צעירות וצעירי העיר. המדיניות המובילה של המרכז היא כי לצעירות ולצעירים שי את הכוח להשפיע על החברה והוא משמש עבורן ועבורם בית ומקום בו יוכלו לשפר את יכולותיהם, על ידי הקניית כלים פרקטיים. בין היתר מתקיימים במרכז תוכנית מתמחים לסטודנטים בשיתוף המרכז הבינתחומי הרצליה, מכללת אריאל ומכללת וינגייט, פלטופומה ליזמות חברתית-קהילתית הכוללת את מועצת הכפר, סדנה ליזמיות וליזמים צעירים שרוצים לפתוח עסק, אירוח סטודנטים מחו"ל, ליויי של חיילות וחיילים מהעיר את משלחות תגלית המגיעות לארץ, תוכנית התנדבות, סדנת אדלר להורים צעירים, תוכנית מאמטק לאימהות צעירות, קהילת מוזיקאים ואומנים וחללי עבודה משותפים.
בנוסף, מקיים המרכז תוכנית הכנה לצה"ל לגילאי 18-16, הכוללת ייעוץ והכוונה לקראת השירות ופעילות פרטנית מול לשכות הגיוס.