בהובלת עיריית כפר סבא: מסדירים את שעת ארוחת הצהריים בגנים

בהובלת עיריית כפר סבא: מסדירים את שעת ארוחת הצהריים בגנים

16/09/2019

עיריית כפר סבא התגייסה למען ילדות וילדי העיר והוריהם, ומקיימת בימים אלו שיח עם נציגי ההורים ועם נציגי הגננות, על מנת להגיע למתווה המוסכם על כל הצדדים

בימים אלו מתקיים שיח מכבד ומקיף, בהובלת עיריית כפר סבא, עם נציגי הסתדרות הגננות, ועד הגננות ונציגי הורי ילדות וילדי הגנים בכפר סבא, בכל הנוגע לשעת ארוחת הצהריים בגני הילדים בעיר. זאת במטרה להגיע להסכמה על מתווה הגשת ארוחת הצהריים – שיהיה מוסכם על כל הצדדים.

במסגרת זו, ובניגוד למידע שגוי המופץ להורים על ידי גורמים שונים, התקיימו בשבוע שעבר פגישות בין ראש העיר רפי סער ונציגי אגף החינוך, לבין נציגי הסתדרות הגננות ונציגי ההורים.

כמו כן, ביום רביעי השבוע יתקיים מפגש נוסף בנושא, בהנחיית ראש העיר ובהתאם למדיניות שהתווה, עם נציגי ההורים ונציגי הגננות, במטרה להסדיר את הנושא לשביעות רצון כל הצדדים.

חשוב להדגיש, כי עיריית כפר סבא שמה את טובת הילדות והילדים בראש סדר העדיפויות, ופועלת בהתאם לכך. כמו כן, ראש העיר, המצדד ותומך בעמדת ההורים, התגייס באופן אישי לטובת הסדרת הנושא, ובעירייה מאמינים כי הצדדים יגיעו להסכמות המקובלות על כולם.

עם קבלת ההחלטות ואישורן בהתאם למתווה עליו יוסכם על ידי הצדדים, לרבות ההורים והגננות, יוסדרו נוהלי העבודה בעניין זה.

ראש העיר, רפי סער: "טובת ילדות וילדי העיר עומדת לנגד עינינו ובכוונתנו להמשיך ולפעול בנושא, עד להסדרתו לשביעות רצון הצדדים. אני סמוך ובטוח כי נוכל להגיע למתווה מוסכם בהקדם האפשרי".