מתגברים את הסעות התלמידים

מתגברים את הסעות התלמידים

18/09/2019

בהנחיית ראש העיר, רפי סער: מערך ההסעות תוגבר ברחבי העיר, והשבוע יתבצע תגבור נוסף למען תלמידות ותלמידי העיר

ראש העיר רפי סער הנחה לתגבר באופן מיידי את מערך ההסעות לתלמידות ולתלמידי העיר. בישיבה דחופה שזימן ראש העיר, הוחלט על תגבור מערך ההסעות.

חשוב להדגיש, כי מאז נפתחה שנת הלימודים החדשה, עיריית כפר סבא והעומד בראשה קשובים לכל רחשי הציבור, ביניהם תלונות רבות שהתקבלו באשרך לקווי התחבורה הציבורית והצורך המיידי בתגבור ההסעות לתלמידים ברחבי העיר.

בעקבות הנחייתו של ראש העיר רפי סער, תוגברו כאמור תדירות ומספר קווי התלמידים, כך שכבר ביום ראשון השבוע נרשמה הקלה משמעותית. תגבור נוסף במערך ההסעות יתבצע כבר השבוע, וזאת כדי לאפשר לכל תלמידות ותלמידי העיר לעשות שימוש בטוח ונוח במערך ההסעות ולהגיע לבית הספר ולבית בשלום.

רפי סער

ראש העיר רפי סער

ראש העיר, רפי סער: "עיריית כפר סבא פועלת בהנחייתי לשיפור מערך ההסעות לתלמידות ולתלמידי העיר, וזה אכן בוצע כבר בימים האחרונים, מתוך הבנה כי יש לפעול בנושא במהירות ובנחרצות, כדי לספק לכלל התלמידות והתלמידים בכפר סבא מערך הסעות יעיל מבתיהם לבתי הספר ובחזרה. אנו פועלים במישורים נוספים בנושא, בעיקר מול משרד התחבורה, ונמשיך לפעול ולדאוג לכך שהתלמידות והתלמידים שלנו יזכו למערך הסעות נאות, נוח ובטיחותי".

סגן ראש העיר ומחזיק תיק התחבורה, עילאי הרסגור-הנדין: "תגבור ההסעות נעשה על מנת להבטיח שלתלמידי החטיבות והתיכונים תהיה דרך נוחה להגיע ללימודים. אנחנו עושים זאת על אף העובדה שהאחריות להוספת אוטובוסים מוטלת על משרד התחבורה. לטווח הארוך, אנו מכינים תוכנית לתגבור של מאות אחוזים בקווי התחבורה הציבורית בכפר סבא, בשיתוף עם משרד התחבורה, אך נתקלנו בחוסר משמעותי של אוטובוסים בקווי התלמידים במצב הנוכחי. לכן, קיבלנו החלטה לבצע תגבור מיידי על חשבון עיריית כפר סבא".

לפרטים נוספים על מערך ההסעות לחצו כאן