בואו לאחל שנה טובה

בואו לאחל שנה טובה

26/09/2019

רוצים לאחל שנה טובה לחבר הכי טוב שלכם? מבקשים לשלוח ברכות למורה או לשכנה? בא לכם לפרגן לעיר? בואו לעשות זאת בלוחות שהוצבו במרכז כפר סבא

לוח ענק שהוצב בויצמן

לוח ענק ברוטשילד

בתמונות: לוחות הענק שהוצבו בעיר

שנת תש"ף בפתח, וביום ראשון נתכנס כולנו, לצד משפחה וחברים, ונחגוג את פתיחתה של השנה החדשה ואת חג ראש השנה.

במסגרת פתיחת השנה הציבה עיריית כפר סבא, באמצעות האגף לנוער, צעירים וקהילה, שני לוחות ענק במרכז העיר, עליהם יכולים התושבים לכתוב את ברכותיהם ואיחוליהם לשנה החדשה.

מדובר ביוזמה חדשה, כאשר לוחות הענק מוצבים ברחוב רוטשילד פינת רחוב ויצמן, וברחוב ויצמן סמוך לרחבת הכיכר הגדולה.

תושבי העיר מוזמנים להגיע, ובאמצעות גירים צבעוניים, לרשום ברכות לחברים, לשכנים, להורים, למשפחה וכן – גם לעיר כפר סבא.

הלוחות יוצבו במהלך סוף השבוע הקרוב וימי החג, כך שכל תושבת ותושב יוכלו לחלוף על פניהם, להוסיף ברכות ולקרוא את הברכות שכבר נכתבו.

כתבו ברכה צלמו ושתפו

ראש העיר, רפי סער: "בפרוס השנה החדשה, אני רוצה לאחל לכל תושבות ותושבי כפר סבא הנפלאים שנה טובה ומתוקה, שנת בריאות, שנת ביטחון ושלווה. השנה הזו מסמלת יותר מהכל את התחדשות העיר כפר סבא, עם בתי ספר וגני ילדים מחודשים ומשודרגים, גינות ציבוריות משופצות, מתקני משחקים חדשים, כבישים סלולים, שדרוג תשתיות ועוד. השנה הזו היא שנת תש"ף – וכמה כן היא – תהא שנת שיתופי פעולה, כי יחד נצליח להגיע לפסגות ולשיאים חדשים".