ראש העיר כפר סבא רפי סער מינה את חברת המועצה פליאה קטנר למחזיקת תיק זכויות בעלי החיים בעיר
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

30/10/2019

דואגים לזכויות בעלי חיים

ראש העיר רפי סער מינה את חברת מועצת העיר פליאה קטנר למחזיקת תיק זכויות בעלי החיים בעיר, במסגרתו תטפל בכל הקשור לבעלי החיים במרחב האורבני ובקהילות והעמותות השונות הפועלות בעיר בתחום

פליאה קטנר

פליאה קטנר (צילום: תומר נויברג)

לדברי חברת המועצה ומחזיקת תיק זכויות בעלי חיים, פליאה קטנר, "גדלתי והתחנכתי על אהבת בעלי החיים, וזה חלק בלתי נפרד ממי שאני. מאז ומתמיד התנדבתי במסגרות שונות עבור בעלי חיים. אני שמחה על ההזדמנות שנפלה בחלקי להחזיק בתיק חשוב זה, העוסק בשמירה על זכויות בעלי החיים, ומודה לראש העיר על כך. במסגרת זו, נעסוק לא רק בנושאים מקצועיים, דוגמת עיקור וסירוס חתולי רחוב, אלא גם בהתוויית מדיניות כוללת, שבאה מתוך רצון התושבים, תוך הקשבה לצרכים שיועלו על ידי נציגי הארגונים, העמותות והתושבים שפועלים בעיר בנושא חשוב זה, ויצירת קהילה רחבה".

ראש העיר, רפי סער: "מדובר בצעד ראשון וחשוב במסגרת פעילות עירונית למען בעלי החיים בכפר סבא, שהם חלק בלתי נפרד מהנוף האורבני, ולמען הפעילים הרבים למען זכויות בעלי חיים. אני מאחל בהצלחה לפליאה ובטוחני כי תעשה עבודתה נאמנה גם בתחום זה".