השר לשירותי דת האריך את מינוי יו"ר המועצה הדתית בכפר סבא

מה חדש?

השר לשירותי דת האריך את מינוי יו"ר המועצה הדתית בכפר סבא

10/11/2019

השר לשירותי דת יצחק וקנין בישר לאחרונה למועצה הדתית בכפר סבא על הארכת מינויו של הרב ששון טרבלסי לתפקיד הממונה על המועצה הדתית בעיר, בתמיכת ראש העיר רפי סער וסגן ומ"מ ראש העיר עו"ד איתן צנעני.

במכתב שהעביר השר לידי המועצה הדתית בכפר סבא, כתב: "בתוקף סמכותי לחוק שירותי הדת היהודיים, אני מאריך את מינויו של מר ששון טרבלסי לכהונת ממונה בעל סמכות והכרעה על המועצה הדתית בכפר סבא".

הרב ששון טרבלסי

הארכת המינוי על ידי השר נתבקשה לאחר שהליך מינוי מועצה דתית חדשה התעכב עקב העיכוב בהקמת הממשלה.

המועצה הדתית כפר סבא נותנת מענה לצורכי הדת השונים לכלל תושבות ותושבי העיר, ביניהם נישואין, מקוואות, עירובין וכשרות.

הרב טרבלסי, המכהן כיו"ר המועצה הדתית בכפר סבא מאז שנת 2012, הוא בעל תואר ראשון במשפטים, תואר שני במינהל עסקים ובעל תעודת הוראה ממשרד החינוך. בין השירותים אותם פיתח וקידם בין השנים ניתן למצוא את הנגשת השירות לתושבות ולתושבי העיר, קבלת קהל במחלקת נישואין גם בימי שישי, בניית מקוואות חדשים ושיפוץ מקוואות קיימים, אירועים עירוניים לכלל האוכלוסייה ועוד.

סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על ענייני הדת בעיריית כפר סבא, עו"ד איתן צנעני: "אני מברך על הארכת כהונתו של הרב ששון טרבלסי. אין ספק שהרב טרבלסי קידם משמעותית את שירותי הדת בעיר. הארכת הכהונה על ידי שר הדתות, בתמיכת ראש העיר רפי סער ובתמיכתי כממונה על תחום הדת בעירייה, מבטאת את הקונצנזוס הרחב לו זוכה הרב טרבלסי ואת ההערכה הרבה לעבודתו ולהישגיו".