פותחים את הבית לתושבי הדרום

מה חדש?

פותחים את הבית לתושבי הדרום

13/11/2019

לאור המצב הביטחוני ובהנחיית ראש העיר רפי סער, נערכת עיריית כפר סבא לאירוח משפחות מהדרום בבתי תושבים.

עיריית כפר סבא מזמינה את תושבי הדרום להתארח בבתי התושבים בעיר, לאור ההסלמה במצב הביטחוני.

בהנחיית ראש העיר כפר סבא רפי סער, נערכת העירייה לאירוח משפחות מהדרום, שיתארחו בבתי משפחות מהעיר. כמו כן, נערכת העירייה לקיום פעילויות לילדים ולמשפחות שיבקשו להגיע מהדרום לכפר סבא.

משפחות המבקשות להתנדב לאירוח, מוזמנות לפנות לעירייה בטופס מקוון מיוחד, שפורסם באתר העירוני ובפייסבוק העירוני.

רפי סער

ראש העיר רפי סער

חשוב להדגיש, כי עיריית כפר סבא מקיימת מאז שעות הבוקר המוקדמות הערכות מצב תכופות, העוקבות אחר התפתחות האירועים, בהשתתפות מפקדים מפיקוד העורף, וכבר בשעות הבוקר נפתחו כלל המקלטים הציבוריים בעיר.

תושבים המעוניינים להתנדב לצורך אירוח משפחות מהדרום, מוזמנים למלא את פרטיהם, כאמור, בטופס מקוון, בלינק הבא: https://forms.kfar-saba.muni.il/513/