כנס פורום ה-15 התקיים בעיר כפר סבא

מה חדש?

כנס פורום ה-15 התקיים בעיר כפר סבא

13/11/2019

ראשי ערים מכלל הארץ הגיעו ביום שני (11.11) לכנס שכולו במה גדולה להעלאת נושאים חשובים שעל סדר היום

הכנס התקיים בנוכחות יו"ר השלטון המקומי וראש העיר מכבים-מודיעין-רעות מר חיים ביבס, ראש עיריית תל אביב מר רון חולדאי, יו"ר פורום ה-15, ראש העירייה המארחת רפי סער וראשי רשויות נוספים

ראשי הערים בכנס

כנס פורום ה-15 (צילום: רמי זרנגר)

ראש העיר כפר סבא מר רפי סער, אירח השבוע (שני) בעירו את כנס פורום ה-15, בו חברות רשויות מרחבי הארץ. נכחו בכנס: יו"ר השלטון המקומי וראש עיריית מכבים-מודיעין-רעות מר חיים ביבס, יו"ר פורום ה-15 וראש עיריית תל אביב מר רון חולדאי, ראש העיר הרצליה מר משה פדלון, ראש העיר חולון מר מוטי ששון, ראש העיר רעננה מר חיים ברוידא, ראש העיר אשקלון מר תומר גלאם, ראש העיר נתניה, הגברת מרים פיירברג-איכר, ראש העיר גבעתיים מר רן קוניק, ראש העיר רחובות מר רחמים מלול, ראש העיר חדרה מר צביקה גנלדמן ומנכ"ל פורום ה-15 מר איתן עטיה.

רפי סער ורון חולדאי

רפי סער וחיים ברויידא

כנס פורום ה-15 (צילום: רמי זרנגר)

ראש העיר כפר סבא רפי סער: "אני גאה לארח לראשונה את פורום ה-15 בעיר כפר סבא. במהלך הכנס הצגתי בפני חברי הפורום המכובדים  את אשר נעשה בעיר במהלך השנה האחרונה ואת הפרויקטים והמיזמים הייחודים שאנו מקדמים בתחום הקיימות וההתייעלות העירונית. בנוסף, העליתי במסגרת הכנס את נושא הקמת תחנת הכוח במפגש השלום. הבהרתי כי בעיר שלנו לא תהיה תחנת כוח וכי מדובר בהחלטה שערורייתית ואנו נאבק בכל האמצעים העומדים לרשותנו יחד עם הרשויות השותפות למאבק, ולא ניתן שבעיר כפר סבא תתקבל החלטה שתהיה בכייה לדורות. אני מודה ליו"ר השלטון המקומי ולכל חברות וחברי הפורום שהגיעו לעיר שלנו, העלו נושאים חשובים לדיון ושמעו על הפרויקטים החדשניים שאנו מקיימים".

ראש העיר המארחת מר רפי סער, סקר את הפעילות העירונית, בדגש על קיימות, חדשנות ושקיפות מלאה בכל פעולות העירייה.

בהמשך, התקיים דיון בפורום בנושאים שונים, ביניהם עדכון על תוצאות המאבק התקציבי, תשתיות לאומיות, אתגרי השלטון המקומי מול ממשלת המעבר והממשלה הבאה ונושאים נוספים. כמו כן, הוצגו פרויקטים עירוניים בתחומים שונים, ביניהם תוכנית עיר מאופסת אנרגיה, שיתופיות עירונית, מיזם "אפונים" לתזונה בריאה בגני הילדים, מדיניות השקיפות העירונית, ועוד ועוד.

רפי סער מריים פירברג וחיים ביבס

כנס פורום ה-15 (צילום: רמי זרנגר)

ראש עיריית תל אביב, מר רון חולדאי: "אני מודה לראש העיר כפר סבא מר רפי סער על אירוח כנס מקצועי ומעניין, בו עלו לדיון נושאים חשובים. שמחתי להגיע לכפר סבא ולהיפגש עם חבריי לפורום, למען המשך קידום פעילות הרשויות המקומיות במדינת ישראל".

ראש העיר נתניה, מרים פיירברג-איכר: "ראש העיר כפר סבא חשף בפנינו בכנס מעניין ומרתק, תוכניות חדשניות בתחומים מגוונים בהם עוסקת ומקדמת עיריית כפר סבא. פורום ה-15 הוא פורום חשוב, שנולד ופועל במטרה לשרת את תושבי הרשויות המקומיות השונות".

ראש העיר אשקלון, תומר גלאם: "שמחתי להכיר מקרוב את היוזמות העירוניות והפרויקטים המתקיימים בכפר סבא במסגרת הכנס המכובד. פורום ה-15 מהווה הזדמנות מצוינת עבורנו לחלוק ולשתף מידע, בתחומים רבים, ובכך להעצים ולשדרג אותם לרווחת תושבינו".

מצגת כפר סבא פשוט לאהוב אותה

משתתפים בכנס