לאור הביקוש ובהנחיית ראש העיר רפי סער: מרחיבים את שירות השאטלים לחיילות ולחיילים
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

14/11/2019

מדובר במיזם משותף עם משרד הביטחון, שנענה לבקשת עיריית כפר סבא להוסיף שאטלים לעיר הבה"דים

רפי סער

ראש העיר רפי סער

בשורה לחיילות ולחיילי העיר כפר סבא: שירות השאטלים לעיר הבה"דים שבדרום, שהחל לפעול השבוע, בזכות התערבותם של ראש העיר רפי סער וסגן ראש העיר ומחזיק תיק התחבורה עילאי הרסגור-הנדין, יורחב.

מדובר בשירות שסיפקה בעבר רכבת ישראל והופסק לפני למעלה משנה, טרם כניסתו של ראש העיר רפי סער לתפקיד. מאז נכנס לתפקידו, פעל ראש העיר יחד עם סגנו מול הגורמים המקצועיים ומול משרד הביטחון להחזרת השירות, המאפשר לחיילים המשרתים בעיר הבה"דים להגיע לבסיסם בנוחות ובפרק זמן קצר באופן משמעותי.

השאטלים החדשים יופעלו ישירות על ידי משרד הביטחון, שנענה לפניית עיריית כפר סבא בנושא, כאשר מערך השאטלים ייתמך לוגיסטית על ידי עיריית כפר סבא ויבוצע בשיתוף פעולה הנהלת מתחם התחנה המרכזית.

המיזם, במסגרתו יצאו שאטלים מדי יום ראשון מהתחנה המרכזית בכפר סבא לעיר הבה"דים, החל כאמור לפעול השבוע.

השירות אמור היה לספק שני אוטובוסים לחיילות ולחיילים, אך עקב הביקוש הרב, פנתה העירייה למשרד הביטחון בבקשה להרחיב את השירות החשוב, וכבר השבוע התווסף אוטובוס שלישי.

משרד הביטחון נענה לבקשת ראש העיר רפי סער והעירייה, והחל מהשבוע הקרוב יצאו מתחנה המרכזית בעיר 3 אוטובוסים לעיר הבהד"ים, בין השעות 07:00-07:30 בבוקר.

ראש העיר, רפי סער: "אני גאה ושמח שיש ביכולתנו להעניק שירות חשוב זה לחיילות ולחיילי העיר כפר סבא, ועל כך יעיד הביקוש הרב . אני שמח ומודה למשרד הביטחון שנענה לנו והוסיף אוטובוס נוסף לשירות, שיאפשר לעוד חיילות וחיילים בני העיר להגיע לבסיסם בנוחות ותוך פרק זמן קצר יותר. עיריית כפר סבא קשובה לצורכי כל תושביה, ופועלת על מנת להעניק לכולם שירות מיטבי. אני רוצה להודות לכל אחת ואחד מחיילות ומחיילי כפר סבא, הפועלים יומם וליל למען ביטחונם של כל תושבות ותושבי מדינת ישראל".

סגן ראש העיר ומחזיק תיק התחבורה, עילאי הרסגור-הנדין: "שיתוף הפעולה שלנו עם משרד הביטחון והתחנה המרכזית מוכיח את עצמו ובגדול. חסכנו זמן, החלפות קווים מיותרות וטרחה של החיילים והוריהם, ובכך קידמנו בצעד נוסף את כפר סבא כעיר שמעודדת תחבורה ציבורית. הידיעה על הפעלת שאטלים לדרום עברה במהרה לערים השכנות, ובעקבות כך הגיעו אלינו חיילים מרחבי האזור, שיצרו כמובן עומס על המקומות באוטובוסים. נמשיך לפעול ולהרחיב את השירות למען החיילים שלנו כדי שדרכם לבסיס תהיה מהירה וקצרה ככל האפשר".