עיריית כפר סבא תפעיל קייטנות במהלך חופשת חג החנוכה

מה חדש?

עיריית כפר סבא תפעיל קייטנות במהלך חופשת חג החנוכה

25/11/2019

משרד החינוך לא יממן השנה את "בית הספר של החגים" במהלך חופשת החג. עיריית כפר סבא, באמצעות החברה העירונית לתרבות הפנאי, תפעיל צהרונים לכיתות א-ג'

עיריית כפר סבא, בראשותו של ראש העיר רפי סער, תפעיל במהלך חופשת החנוכה קייטנה בצהרונים בעיר, כאשר ילדים הרשומים לתוכנית "צהרוני ניצנים" (תוכנית צהרונים ארצית) רשומית אוטומטית לקייטנה ללא עלות נוספת.

בניגוד לעבר, משרד החינוך לא מממן השנה את תוכנית "בית הספר של החגים" במהלך חופשת חג החנוכה. בעיריית כפר סבא שמים בראש סדר העדיפויות את החינוך, ובאמצעות החברה לתרבות הפנאי תפעיל קייטנות בצהרונים עבור תלמידי כיתות א'-ג'.

במסגרת זו, פתחה עיריית כפר סבא בהרשמה לקייטנות שיתקיימו בין התאריכים 24-30.12.19 (לא כולל יום שישי), בין השעות 13:00-08:00. מדובר בקייטנות שיופעלו על ידי צוות חם ומקצועי, ובמסגרתם ייהנו הילדים ממגוון חוגים וסדנאות, והכל באווירה מהנה במיוחד ובעלות של 300 ₪ ל-5 ימי קייטנה.

יש להדגיש, כי ילדים הרשומים לצהרוני "ניצנים" רשומים אוטומטית לקייטנת חנוכה, ללא עלות נוספת.

קייטנת חנוכה בצהרונים