מלגה ע"ש שלי עמרמי ז"ל לצעירות כפר סבא

מה חדש?

מלגה ע"ש שלי עמרמי ז"ל לצעירות כפר סבא

26/11/2019

בימים אלו נפתחת ההרשמה לסטודנטיות תושבות העיר, לקבל מלגה ע"ש עו"ד שלי עמרמי, שכיהנה כחברת מועצת העיר וכיו"ר מועצת הנשים העירונית. המלגה תינתן תמורת 80 שעות מעורבות חברתית בתחום המגדר בקהילה

שלי עמרמי ז"ל

שלי עמרמי ז"ל (צילום: ויקי מוצפי, באדיבות המשפחה)

מלגה לצעירות כפר סבא: בימים אלו נפתחת ההרשמה לקבלת מלגת לימודים ע"ש עו"ד שלי עמרמי, עבור צעירות תושבות העיר כפר סבא. המלגה תינתן בתמורה לביצוע 80 שעות מעורבות חברתית בתחום המגדר בקהילה.

שלי ז”ל הייתה אשת אשכולות רבת פעלים, נינתו של ראש הוועד הראשון של כפר סבא, ברוך עמרמי. היא תרמה תרומה משמעותית לקהילה ולעיר, כבר בהיותה בחורה צעירה, עת הצטרפה לסבה ולסבתה, אליעזר ויעל עמרמי ז"ל, והשלושה התנדבו יחדיו בטרמפיאדה לחיילים. בהמשך, התנדבה שלי במערך של מתן שיעורי עזר לילדים ממשפחות נזקקות.

שלי ז"ל נבחרה למועצת העיר בשנת 2008, כיהנה גם כיו"ר מועצת הנשים של כפר סבא והביאה עמה שינוי מהפכני במועצת הנשים העירונית.

כחברת מועצת העיר, פעלה למען קידום נערות ונשים בעיר וליצירת גשרים בין אוכלוסיות שונות. בנוסף, הייתה חברה בלא פחות משמונה ועדות עירוניות, ביניהן: ועדת החינוך, ועדת איכות הסביבה, ועדת הביקורת, הוועדה לקידום מעמד הילד ועוד.

כיו"ר מועצת נשים הובילה בגאון את המועצה להישגים הראויים לכל שבח וגייסה תקציבים לטובת תוכניות רבות להעצמת נשים, ביניהן: "אם לדרך", תוכנית לחינוך מגדרי, שפועלת בכל הגילאים החל מהגנים ועד בתי הספר, העצמת הורים, תוכנית בנות מצווה,  פרויקט  נמ"ש - נערות מובילות שינוי ועוד.

בשלהי 2016 נבחרה לכהן כיו"ר הנהגת ההורים העירונית. במהלך כל השנים שלי לא הפסיקה לבנות, ליצור, לסחוף ולעורר השראה בנועם ההליכות שאפיין אותה הותירה אחריה מורשת של עשייה והתנדבות.

סטודנטיות לתואר ראשון או לקראת/במהלך לימודי תואר שני, בגילאי 40-21, מוזמנות להגיש מועמדות ומועמדותן תיבחן בהתאם לראיון אישי וקריטריונים נוספים.

יש לציין, כי קבלת המלגה מותנית בביצוע 80 שעות מעורבות חברתית בתחום המגדר בקהילה.

מועד אחרון להגשת מועמדות: 08.12.19.

לפרטים נוספים ולהרשמה ניתן לפנות למרכז הצעירים, בטל’ 09-7640720.