פותחים "שער לשינוי" בכפר סבא

מה חדש?

פותחים "שער לשינוי" בכפר סבא

27/11/2019

מדובר בתוכנית המתקיימת במרכז הצעירים בכפר סבא זו השנה השנייה, במסגרתה נפגשים בני 40-18 לשיחה עם בכירים בשירות הציבורי בישראל

משתתפים במחזור הראשון

מפגשי המחזור הראשון של תוכנית "שער לשינוי" (צילום: עיריית כפר סבא)

בימים אלו נפתח המחזור השני במרכז הצעירים בכפר סבא של תוכנית "שער לשינוי" - תוכנית הפונה לצעירים תושבי העיר בגילאי 40-18, במטרה לאפשר להם הצצה אל תוך עולם השירות הציבורי. זו השנה השנייה שמרכז צעירים כפר סבא מפעיל את התוכנית.

בכל מחזור מוזמנים צעירים שהתחום מסקרן אותם להיפגש עם כמה מאנשי השירות הציבורי המרתקים כיום. התוכנית כוללת סדרת מפגשים ייחודית, המאפשרת שיחה '"בגובה העיניים", ודרכה להבין איך נראית קריירה בשירות המדינה וברשויות המקומיות.

משתתפים במחזור הראשון

במסגרת התוכנית בשנה שעברה, נפגשו קבוצה של כ-15 צעירים עם מנכ"ל המשרד לשוויון חברתי מר אבי כהן, עם ראש חטיבת דיפלומטיה תרבותית במשרד החוץ מר זיו נבו קולמן וכן עם מנכ"ל עיריית כפר סבא איתי צחר.

בכל אחד מהמפגשים סיפרו על מסלול הקריירה שלהם, איך השפיעו בחירות מסוימות במהלך הדרך על התפתחותם המקצועית, וכן הסבירו על חשיבות ופעילות התחום עליו הם אמונים.

השנה, מתוכננים שני מפגשים נוספים: בתאריך 18.12.19 יתקיים מפגש עם מר גיא סמט, מנכ"ל המשרד לאיכות הסביבה, ובתאריך 23.12.19 תתקיים שיחה פתוחה נוספת עם איתי צחר, מנכ"ל העירייה (המפגשים יתקיימו במרכז צעירים כפר סבא, בהתאם למספר הנרשמים).

על מנת להירשם למפגשים ניתן לפנות למרכז צעירים במייל yaelgu@ksaba.co.il