בכפר סבא עושים "אור בלב"

מה חדש?

בכפר סבא עושים "אור בלב"

10/12/2019

עיריית כפר סבא יוצאת ביוזמה חדשה לקראת חג החנוכה - פרויקט "אור בלב", במסגרתו  מזמינה העירייה משפחות כפר סבאיות להגיע לתושבי העיר בנות ובני גיל הזהב להדלקת נרות ולחגיגה משותפת, כזו שתסב להם אור בלב.

ראש העיר, רפי סער: "אנו מחבקים את כל תושבות ותושבי העיר ומוקירים תודה וכבוד לוותיקות ולוותיקי העיר. רוח ההתנדבות היא אחד ממאפייניה של הקהילה הכפר-סבאית. אני קורא לתושבות ולתושבי כפר סבא לקחת חלק בפרויקט, כי מכפר סבא תצא הבשורה והאור בלב יאיר את חג האורים הקרוב".

ראש העיר בהדלקת נר בעמותת אלומה

ראש העיר מדליק נר בכניסה לבניין העירייה

ראש העיר רפי סער בהדלקת נר חנוכה בשנה שעברה בעמותת אלומה ובהדלקת נר בכניסה לבניין העירייה. (צילומים: עיריית כפר סבא)

מטרת הפרויקט היא להביא למעורבות חברתית בין דורית מקשרת ומחברת. ההשתתפות בפרויקט, שיופעל באמצעות אגף נוער צעירים וקהילה, היא בהתנדבות במטרה להאיר את חגם של קשישות וקשישים שחיים לבדם או שאינם יכולים לצאת לאירועי הדלקת נרות חנוכה המוניים.

התנדבות משפחות היא הזדמנות לבני משפחה לבלות זמן יחד, לקחת חלק בחיי הקהילה ולהשיג שינוי חברתי חיובי, בעודם מחזקים את הלכידות המשפחתית ומייצרים חוויות משותפות.

עיריית כפר סבא, מדור ההתנדבות העירוני, קורא למשפחות לבוא ולהתנדב, לתת מעצמם גם בחג החנוכה וגם לאורך כל השנה, לקחת חלק בפעילות חג מלאת אור והרבה טוב.

למי שרוצה להתנדב או מכיר קשיש/ה שמעוניינים לארח ניתן לפנות לפרטים הבאים:
מייל marinas@ksaba.co.il  או טל' 09-7640815