חברים על ארבע – מרחיבים את גינת הכלבים בפארק 80

חברים על ארבע – מרחיבים את גינת הכלבים בפארק 80

17/12/2019

גינת הכלבים בפארק 80

גינת הכלבים בפארק 80 טרם ההרחבה, תחילת העבודות בגינה. (צילום: עיריית כפר סבא)

בימים אלו יוצאת עיריית כפר סבא, באמצעות מחלקת גנים ונוף באגף חזות העיר, לעבודות הרחבת גינת הכלבים הקיימת בפארק 80 שבמערב העיר.

במסגרת הרחבת הגינה, לרווחת כל בעלות ובעלי הכלבים באזור ובעיר בכלל, החלו בימים האחרונים עבודות לחישוף הקרקע.

ראש העיר, רפי סער: "העיר כפר סבא דואגת לכל ההולכים על ארבע, ובמסגרת המדיניות העירונית למתן שירותים מיטביים לכלל תושבות ותושבי העיר, ומתוך הצורך להגדלת הגינה, החלטנו לצאת בפרויקט עירוני להרחבת גינת הכלבים המשמשת תושבים רבים. במהלך השנה האחרונה אנו מבצעים עבודות שדרוג תשתיות נרחבות ברחבי העיר, ביניהם שדרוג ושיפוץ של המרחבים הציבוריים והגינות הציבוריות ופרויקט זה הוא נדבך נוסף בשירות שאנו מעניקים לתושבינו".

גינת הכלבים בפארק 80 היא אחת מ-12 גינות כלבים הפזורות ברחבי העיר כולה, ממערב למזרח, מצפון לדרום.

במסגרת פרויקט הרחבת גינת הכלבים בפארק 80, יוכפל שטח גינת הכלבים ובהמשך, טרם התקנת מתקניה הפנימיים של הגינה, ייערך שיתף ציבור עם בעלות ובעלי הכלבים באזור. זאת במטרה לאפשר לתושבות ולתושבים להציע רעיונות למתקנים אשר יוצבו בשטח הגינה וישמשו הן את ההולכים על ארבע והן את בעליהם.

חברת מועצת העיר ומחזיקת תיק השכונות הירוקות, עו"ד עדי לוי-סקופ: "אני מברכת על שדרוגה המשמעותי של גינת הכלבים בפארק 80, כחלק מהמחויבות שלנו לבעלות ולבעלי הכלבים הרבים באזור ולהנאתם הרבה של חברינו על ארבע. שדרוג הגינה הינו צעד נוסף בתנופת הפיתוח והשדרוג רחב ההיקף של השכונות הירוקות והעיר כולה, ואני מודה לראש העיר רפי סער, לאגף חזות העיר ולכל מי שסייע לפרויקט לצאת לדרך".