נקי בעיר שלי: פותחים את שנת 2020 בכפר סבא

מה חדש?

נקי בעיר שלי: פותחים את שנת 2020 בכפר סבא

12/01/2020

בימים אלו יצאה לדרך בכפר סבא תוכנית חדשה ונרחבת בהנחיית ראש העיר רפי סער, שמטרתה לייעל ולהיטיב את ניקיון העיר כולה.

ראש העיר רפי סער: "מאז נכנסתי לתפקידי כראש העיר, הנחיתי את הגורמים המקצועיים בעירייה לפעול למען שדרוגה של העיר בכל התחומים. מראה רחובות שטופים ונקיים יהיה מעתה זה אליו יורגלו תושבי העיר. נמשיך לפעול למען שדרוג המרחב העירוני ונוביל את העיר יחד לצמרת הרשויות המקומיות בישראל".

שוטפים את רחובות העיר השבוע

שוטפים את רחובות העיר השבוע. (צילומים: עיריית כפר סבא)

במסגרת התוכנית הוגדל באופן ניכר מספר מכונות ניקיון הרחובות – כאשר במקום שתי מכונות טיאוט רחובות שפעלו בעבר, יופעלו כעת 6 מכונות – ביניהן ארבע מכונות טיאוט ושטיפת כבישים ורחובות ושתי מכונות טיאוט.

בנוסף לאלו יופעלו עוד שני רכבי מיול, הכוללים מתקן שטיפה ועגלה נגררת לאיסוף האשפה. יתרונם של רכבי המיול הוא בעבודה שטחים ציבוריים פתוחים. כמו כן, הוחלט לתגבר את מערך הרכבים והעגלות הנגררות לאיסוף אשפה ברחבי העיר.
תוכנית הניקיון החדשה, שיצאה לדרך כבר ביומה הראשון של שנת 2020 תיתן מענה מכני נרחב במקביל למענה אנושי בכל הנוגע לניקיון הרחובות והמרחב הציבורי כולו, כאשר רחובות העיר יישטפו באופן קבוע, למען שדרוג מראה העיר כפר סבא – הראשונה בשרון והטובה בישראל.

סגן ראש העיר ומחזיק תיק חזות העיר, דני הרוש: "עיריית כפר סבא שמה דגש על נראות רחובות העיר ועל ניקיון העיר כולה, כחלק בלתי נפרד מתוכניות העבודה לשנה הקרובה ובעתיד, הכוללות בין היתר שדרוג תשתיות נרחב, שיפוץ גינות ציבוריות ועוד, בהתאם למדיניות אותה התווה ראש העיר רפי סער".

שוטפים את רחובות העיר