כפר סבא מחזקת ומחבקת את הקהילה הלהט"בית

כפר סבא מחזקת ומחבקת את הקהילה הלהט"בית

12/01/2020

בשבוע הלימודים הקרוב תיוחד פעילות בנושא כבוד האדם, חירותו וחשיבות השוויון

ראש העיר כפר סבא, רפי סער, פנה ליו"ר מרכז השלטון המקומי חיים ביבס, ואמר כי הרשויות המקומיות בישראל יביעו הסתייגות נחרצת מאמירות סטריאוטיפיות כלפי הקהילה הלהט"בית. זאת בעקבות דבריו השנויים במחלוקת של שר החינוך הרב רפי פרץ בעיתונות בסוף השבוע הנוכחי.

ראש העיר, רפי סער: "לנוכח הכותרות המיוחסות לשר החינוך הרב פרץ בעיתונות סוף השבוע, פניתי ליו"ר השלטון המקומי, חיים ביבס , שוחחנו והבהרתי כי הדבר דורש התערבותנו והסתייגותנו מאמירות סטריאוטיפיות ומקוממות נגד הקהילה הלהט"בית. בעקבות פנייתי, סוכם, כי חיים ביבס ינחה את ראשי הרשויות בנושא על מנת שניצור שיח חשוב ונשים על סדר היום הציבורי, כי אין מקום לחשכת ימי הביניים! כפר סבא מחבקת ומחזקת את הקהילה הלהט"בית".

רפי סער

ראש העיר רפי סער. (צילום: עיריית כפר סבא)

יש להדגיש, כי בעיריית כפר סבא התקבלה החלטה בהתאם, לפיה שבוע הלימודים הקרוב בכל מוסדות החינוך בעיר, יחל בשיח שיוקדש לנושא ערכי כבוד האדם, חירותו וחשיבות השוויון, הסובלנות והכבוד הדדי בין בני אדם.

העיר כפר סבא מחבקת ומחזקת את חברי הקהילה ועומדת לצדם.