רק בכפר סבא – שיר במתנה

מה חדש?

רק בכפר סבא – שיר במתנה

20/01/2020

מתכננים אירוע מיוחד במינו? רוצים לשמח מישהו ויש לכם סיפור מרגש במיוחד? מרכז המוזיקה העירוני לנוער גלריה 29, מטעם מדור הדרכה ומנהיגות צעירה באגף קהילה וחברה, מוביל פרויקט חדש: "שיר במתנה".

הגלריה 29

מרכז המוסיקה העירוני לנוער-  הגלריה 29. (צילום: עיריית כפר סבא)

במסגרת פרויקט זה, צוות הגלריה המקצועי ובני נוער הפעילים במרכז יכתבו, ילחינו ויקליטו שירים עבור שלושה סיפורים מרגשים שיגישו התושבים וייבחרו מהסיפורים שיישלחו, כאשר ההליך כולו – מרגע כתיבת השיר ועד הקלטתו -ייעשה יחד עם התושבים.

במסגרת המיזם החדש, יוזמנו כל תושבות ותושבי העיר לשתף את מרכז המוזיקה בסיפור אישי, מאורע מרגש וכדומה, שבעקבותיו הם מעוניינים להלחין ולהקליט שיר בגלריה 29.

בהמשך, יעבור צוות של הגלריה 29 ואגף קהילה וחברה על כל הבקשות שנשלחו, וייבחר כאמור את שלושת הבקשות המרגשות ביותר.

לאחר בחירת שלוש הבקשות, יזמין צוות הגלריה 29 את התושבים הזוכים למספר שעות כתיבה, הלחנה והקלטה, שבסופן יקבלו התושבים "שיר במתנה".

ניתן להגיש ולשלוח את הסיפורים המרגשים עד לתאריך 20.02 דרך דף הפייסבוק של גלריה 29 או במייל:
shirbematana.ks@gmail.com

לפרטים נוספים ניתן לפנות למרכז המוזיקה גלריה 29 בטל': 09-7733652 או לאגף קהילה וחברה, בטל': 09-7640801.

הגלריה 29

מרכז המוסיקה העירוני לנוער- הגלריה 29. (צילום: עיריית כפר סבא)