עיריית כפר סבא פתחה קו חם לתושבים וערוץ טלגרם לעדכונים ישירים

עיריית כפר סבא פתחה קו חם לתושבים וערוץ טלגרם לעדכונים ישירים

17/03/2020

תושבות ותושבים יקרים,

להזכירכם: מספרו של הקו החם החדש שנפתח הוא: 09-7901650, בנושאי חינוך, שירות פסיכולוגי חינוכי, רווחה ושירותים חברתיים ועסקים.

חשוב: אנשים עם מוגבלות יכולים לפנות לוואטצאפ: 050-3106106

עיריית כפר סבא פתחה קו חם, לשאלות ומענה בנושא חינוך, רווחה ועסקים. כמו כן פתחה העירייה ערוץ טלגרם לעדכונים ישירים לכלל תושבות ותושבי העיר.

אמצעים אלו מצטרפים לאמצעי המדיה הנוספים באמצעותם מעדכנת העירייה אונליין את תושבות ותושבי העיר – בין היתר בפייסבוק העירוני ובאתר העירייה.

ראש העיר, רפי סער: "עיריית כפר סבא עומדת לצד התושבים גם בחירום וגם בשגרה. אנו מקיימים הערכות מצב תכופות ואני נמצא בקשר שוטף עם גורמי הבריאות במדינה. אנו עובדים במתכונת מתוגברת, על מנת להעניק מענה מלא לכל תושבת ותושב בעיר וסיוע לכל מי שנזקק. אני קורא לכל התושבים להקפיד על התנהלות בהתאם להנחיות. יחד נעבור את התקופה הקרובה מחוזקים".

לתרגום ההודעה לדוברי שפות זרות לחצו כאן »

כמו כן, פתחה כאמור עיריית כפר סבא ערוץ טלגרם בכתובת: https://t.me/ksabamuni, בו יכולים התושבים להתעדכן אונליין בהודעות עירוניות חשובות, סרטונים, הצעות לשוהים בבידוד ביתי, עצות להורים ועוד.

בהתאם להנחיות החדשות באשר להתנהלות והמאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בישראל שפורסמו במוצאי שבת, עברה עיריית כפר סבא להתנהל במתכונת חירום, בדגש על בריאות הציבור וסיוע לקהילה.

במסגרת עבודת העירייה במתכונת חירום, לא תתקיים קבלת קהל במשרדי העירייה, אך כחלק מהיערכות מוקדמת שבוצעה, ניתן לקבל שירות באתר העירייה, ולמלא טפסים מקוונים לקבלת שירות במרבית התחומים, ביניהם סיוע לשוהים בבידוד ביתי ופתיחת קריאות במוקד העירוני.