עיריית כפר סבא עברה למתכונת חירום

מה חדש?

עיריית כפר סבא עברה למתכונת חירום

18/03/2020 23:10

ראש העיר לחברי מועצת העיר: הכנו תוכנית אב ייחודית להתמודדות עם המצב והקמנו אתר ייעודי לציבור.

עיריית כפר סבא עברה היום (ג') לעבודה במתכונת חירום, בהתאם להנחיות הממשלה החדשות שהתפרסמו אמש.

בהתאם למתכונת החירום, רק עובדים חיוניים יגיעו לעבודתם והשאר יצאו לחופשה מרוכזת עד אחרי פסח.

ראש העיר, רפי סער עדכן את חברות וחברי מועצת העיר ובנושא וכתב להם: "כחלק מהמאמץ להנגיש את כלל המידע לציבור, הוקם אתר עירוני מונגש ובו גישה לכל השירותים המקוונים שניתן לצרוך, מבלי להגיע למשרדי העירייה. האתר כולל גם מידע בנוגע לעסקים, פעילויות בקהילה, חינוך, הודעות ממשלה ומידע לעובדי העירייה".

עוד כתב ראש העיר: "העירייה פועלת גם במסגרת אשכול רשויות השרון במספר תחומים, ואני מוצא מקום לציין, כי פעילות העירייה זוכה להערכה רבה מצד משרד הפנים ופיקוד העורף, אשר משבחים את עשייתנו בטיפול במשבר.
אנו מסייעים לרשויות נוספות, אשר פונות אלינו בבקשת סיוע במידע ובהתנהלות. העירייה רואה בפעילות זו חשיבות רבה, וזאת מתוך תפיסה כוללת הרואה בחוזקתן של הרשויות המקומיות בישראל כלי משמעותי בהתמודדות עם הנגיף ומניעת התפשטותו".

חשוב להדגיש, כי כחלק מהיערכות עירונית כוללת, מקיים ראש העיר הערכות מצב יומיות.

היערכות זו כוללת תוכנית אב ייחודית וראשונה מסוגה בארץ להתמודדות עם נגיף הקורונה והיא מתעדכנת באופן יומי.

התוכנית, הפורטת את כל התרחישים והמשימות עבור כלל יחידות העירייה, היא נדבך נוסף בעבודת העירייה כחלק משמירת בריאות וביטחון תושבות ותושבי העיר כפר סבא.

שירות מקוון

במסגרת עבודת העירייה במתכונת חירום, לא תתקיים קבלת קהל במשרדי העירייה, אך כחלק מהיערכות מוקדמת שביצענו, ניתן לקבל שירות באתר העירייה. שימו לב: ניתן למלא טפסים מקוונים לקבלת שירות במרבית התחומים:

*עיריית כפר-סבא 24/7 - עדכונים בטלגרם*

מוזמנות ומוזמנים להצטרף לערוץ הטלגרם הרשמי של עיריית כפר-סבא!
הודעות דוברות, עדכונים עירוניים, דברי ראש העיר ועוד.
הצטרפו אלינו בלינק: https://t.me/ksabamuni

הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ השכונתיות