ראש העיר רפי סער הנחה את "סיירת הבידוד העירונית" לקיים סיורים, על מנת למנוע התקהלויות ברחבי העיר
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

22/03/2020

בתוך כך,  בוצע מבצע חיטוי במרחב הציבורי בעיר

ראש העיר כפר סבא, רפי סער, הנחה את הגורמים המקצועיים בעירייה, לקיים סיורים של השיטור העירוני, על מנת למנוע התקהלויות ברחבי העיר.

הסיורים יתקיימו על ידי צוותי סיירת הבידוד העירונית, המצוידת בכל אמצעי המיגון הנדרשים.

ראש העיר רפי סער עם סיירת הבידוד העירונית

כבר ביום ג' שעבר  סגרה עיריית כפר סבא סגרה את שערי הפארק העירוני, מתחם הספורטק, קריית הספורט העירונית ומגרשי ספורט. בכל המקומות, כמו גם בגינות ציבוריות ברחבי העיר, הוצב שילוט מתאים הקורא לתושבות ולתושבי העיר שלא לשהות במרחב ציבורי זה או לעשות שימוש במתקני הספורט והמשחקים עד להודעה חדשה, למען שמירת בריאות הציבור.

סגירת הפארק, הספורטק ומגרשי הספורט התבצעה בהתאם  להנחיות הממשלה החדשות שפורסמו  ועקב התקהלות ציבור. זאת במטרה וכחלק מהמאבק הארצי, לו שותפה כפר סבא, בהתפשטות נגיף הקורונה בישראל.

ראש העיר, רפי סער: "המאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בישראל הוא מאבק של כולנו. אנחנו חייבים להישמע להנחיות משרד הבריאות ואני מפציר בתושבים – אל תצאו מהבית, שמרו על מרחק של שני מטר זה מזו, הקפידו על היגיינה. בהנחייתי, נתחיל לאכוף בכפר סבא את נושא ההתקהלות במרחב הציבורי, וכבר היום, רביעי, החל השיטור העירוני לבצע סיורים ברחבי העיר, על מנת למנוע התקהלויות והתכנסויות בגנים ציבוריים ובכדי לחדד את ההנחיות וההקפדה על שמירתן בקרב תושבות ותושבי העיר".

מבצע חיטוי - מחטאים את העיר: