עיריית כפר סבא תפעיל שמרטפיות לצוותי רפואה ללא עלות, כולל הדרכה במקום משרד החינוך
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

23/03/2020

עיריית כפר סבא תסבסד באופן מלא ותפעיל בעיר שמרטפיות לילדי צוותי הרפואה, כולל הדרכה, ללא עלות. זאת בהנחייה ובהחלטת ראש העיר.

ראש העיר רפי סער: "אנו בשעת חירום לאומית ותפקידנו כעת הוא לשמור על תושבות ותושבי כפר סבא ולתת את כלל השירותים, באחריות וסולידריות הנדרשים בעת הזאת. מאז פרוץ המשבר עוסקים עובדי ומנהלי עיריית כפר סבא, יום וליל, בניהול המשבר החמור, מהחמורים שידעה המדינה והעירייה כולה התגייסה למען סיוע לצוותים הרפואיים וילדיהם".

מצדיעים לצוותים הרפואיים

יש לציין, כי מיד עם פניית בית החולים ושירותי בריאות כללית, נערכה העירייה לתת ללא כל תשלום לגופים אלו לעשות שימוש במוסדות חינוך עירוניים לצורך פתיחת שמרטפיות.

לבקשתם, הוכנה תוכנית לאיוש השמרטפיות בעובדי עירייה.

חשוב להדגיש, כי הוראת משרד הבריאות היא שעל משרד החינוך לאייש את משרות ההדרכה.

למרות זאת ובשל מצוקת הצוותים הרפואיים, החליט לפני מספר שעות ראש העיר כי העירייה תיערך לפתיחת השמרטפיות על חשבונה ובסבסוד מלא.

אומרים תודה לצוותים הרפואיים בכפר-סבא: