עיריית כפר סבא פותחת שתי מסגרות יום חינמיות לילדי עובדי משרד הבריאות - עבור ילדי גנים ועבור תלמידי א'-ד'
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

23/03/2020

בית הספר הירוק חזית

בית הספר הירוק ע"ש שמעון פרס (צילום: עיריית כפר סבא)

עיריית כפר סבא פותחת השבוע שתי מסגרות יום עבור ילדי עובדי משרד הבריאות - צוותים רפואיים חיוניים, כחלק מהסיוע אותו מעניקה להם העירייה.

חשוב להדגיש, כי מדובר במסגרות חינמיות בסבסוד מלא של העירייה עבור ילדים בגיל 3-10.

ראש העיר, רפי סער: "בימים אלה אנו מחוייבים כולנו להתגייס ולסייע זה לזו ולעמוד לצד הצוותים הרפואיים, העושים לילות כימים למען כולנו. החלטנו לפתוח שתי מסגרות יום חינמיות, על חשבון העירייה, שיופעלו באמצעות החברה העירונית לתרבות ופנאי, כדי לתת מענה לילדים שהוריהם עוסקים בהצלת חיים. יחד, בכוחות שלובים, נצלח את המשבר ונמגר את המשך התפשטות נגיף הקורונה בישראל".

כחלק ממערך הקמת מסגרות היום, תוקם מסגרת יום לילדי גנים בגיל 3-6 במתחם ארבעת הגנים חלילית, מפחית, מיתר וקשת שברחוב יאיר רוזנבלום, כאשר בכל כיתת גן יהיו מובילת גן וסייעת.

עבור ילדים בגיל 6-10 ייפתחו 4 כיתות מסגרת יום בבית הספר הירוק ע"ש שמעון פרס, עם מובילת מסגרת לכל 8 ילדים.

כל המסגרות יפעלו בין השעות 07:30-16:30 בימים א'-ה' ויכללו פעילויות, הפעלות והעשרה, שיועברו על ידי צוותים מקצועיים מהחברה לתרבות הפנאי.

**ההצטרפות למסגרות היום נעשית באמצעות פנייה למחלקת משאבי אנוש במקום העבודה של העובד הרפואי, ומנוהלת ע"י משרד הבריאות.

הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ השכונתיות
כפרסבאים קונים בכפרסבאים