דווקא עכשיו #כפרסבאים למען כפרסבאים – מחלקים מנות מזון לקשישים בעיר

מה חדש?

דווקא עכשיו #כפרסבאים למען כפרסבאים – מחלקים מנות מזון לקשישים בעיר

25/03/2020

עיריית כפר סבא, באמצעות אגף שירותים חברתיים-קהילתיים, השיטור והסיור העירוני ומערך המתנדבים העירוני, עמותת סביון ובשיתוף משרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים מחלקים 300 מנות חמות לקשישים ואזרחים ותיקים ברחבי העיר, עבור כל יום.

חלוקת ארוחות חמות לקשישים. (צילום: עיריית כפר סבא)

כחלק מהסיוע אותו מגישה העירייה לבני הגיל השלישי, מחלקת העירייה מנות מזון, וזאת בנוסף למערך סיוע כולל לאזרחים הוותיקים אותו מעניקה העירייה, הכולל קו חם, פעילויות מקוונות בפייסבוק, קשר טלפוני הדוק ורציף, סיוע ברכישת תרופות והבאתן לבתי הקשישים ועוד.

ראש העיר, רפי סער: "עיריית כפר סבא דואגת לכל אחת ואחד מתושביה, גם בשגרה וגם בחירום, ומעמידה סל שירותים נרחב לכלל האוכלוסייה. אנו דואגים לגמלאי העיר בכל דרך שניתן ונמצאים בקשר הדוק עימם, במיוחד בתקופה זו, בהם הם נדרשים להיות בביתם, על מנת לסייע בכל בקשה. העיר כפר סבא מאופיינת ברוח הנתינה ומערך התנדבות קהילתי מדהים ואני מודה לכל המתנדבים ולכל מי שלקח חלק במשימה החשובה של חלוקת הארוחות".

חלוקת ארוחות חמות לקשישים. (צילום: עיריית כפר סבא)

חלוקת המנות החמות כוללות בין היתר 150 מנות של ארוחה בשרית+ירקות מבושלים+ירקות טריים ממשרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים ועוד 150 מנות חמות המחולקות לקשישי מועדוני מופת ומרכזי היום של הקשישים, באמצעות עמותת סביון – ובסך הכל 300 ארוחות חמות מדי יום.

רוזי נוימן, מנהלת אגף שירותים חברתיים-קהילתיים: "אנו מפעילים מערך סיוע רחב למען גמלאיות וגמלאי העיר ונמצאים עימם בקשר יום-יומי. אנו מודעים לקשיים של השהייה בבית ופועלים כל העת על מנת להגיש סיוע, לדאוג לארוחות, לתת מענה לקשיים נפשיים שעולים ולדאוג לבריאות הציבור".

למידע על הצטרפות למערך ההתנדבות לחצו כאן »