ערבות הדדית: עיריית כפר סבא הקימה אתר ייעודי בנושא הקורונה לעיריית טירה השכנה

מה חדש?

ערבות הדדית: עיריית כפר סבא הקימה אתר ייעודי בנושא הקורונה לעיריית טירה השכנה

25/03/2020

עיריית כפר סבא, הראשונה בישראל שהקימה אתר ייעודי וייחודי בכל נושא נגיף הקורונה עבור תושביה, התגייסה לסייע לרשויות נוספות באשכול השרון, והקימה, באמצעות אגף המחשוב העירוני, אתר ייעודי דומה עבור עיריית טירה השכנה, ומקימה בימים אלה אתרים גם עבור רשויות נוספות.

אתר הקורונה העירוני צילום מסך

מי שהיה אמון על הנושא הוא עמית שרפיאן, מנהל הדיגיטל של עיריית כפר סבא, שדאג לשכפל את האתר של עיריית כפר סבא ולערוך בו את התכנים, בהתאם לבקשת ראש מועצת טירה.

ראש העיר, רפי סער: "אנו נמצאים בתקופה מאוד לא פשוטה, המחייבת את כולנו להתאחד ולסייע זה לזו. במסגרת שיתופי הפעולה בין העירייה לרשויות אחרות בישראל, הענקנו שירות חשוב לתושבות ותושבי טירה השכנה, כחלק משירותי המחשוב שמעניקה עיריית כפר סבא לרשויות אשכול השרון. אני מקווה כי נתגבר על התפשטות המגפה בהקדם וסמוך ובטוח כי נצא מהתקופה הזו מחוזקים".

אתר עיריית כפר סבא בנושא הקורונה, שהוקם לאחרונה ונחשב לפורץ דרך, כולל עדכונים שוטפים, הודעות ממשלה, מידע חשוב לתושבים, סרטונים, פעילויות לכלל הגילים ועוד.

יש לציין עוד, כי עיריית כפר סבא מגישה אף סיוע של טכנאי מחשוב, סיוע בהתקנת עמדות עבודה מרחוק, בהתקנת שרתי דואר ושירותי ענן 365 של מיקרוסופט לרשויות באזור, ואף מקימה בימים אלה את אתר הקורונה העירוני לארבע רשויות באשכול השרון, ביניהן טירה, טייבה, קלאנסווה ומועצת לב השרון.

מנהל אגף המחשוב העירוני, מוטי סרודי: "בימים מורכבים אלה, אנו משתדלים לתת שירותי מחשוב לכל רשות המבקשת עזרה, בפרט לרשויות אשכול השרון. העזרה היא בעיקר במתן שירותי דיגיטל לעבודה מרחוק, שעות עבודה של טכנאי מחשוב, בניית טפסים מקוונים, וכן אתר מידע לכל רשות בנפרד. כל זאת במסגרת שיתוף הפעולה של רשויות השרון באשכול".

הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ השכונתיות
כפרסבאים קונים בכפרסבאים