#כפרסבאים למען כפרסבאים - מיזם חדש בעיר: ספרים עד הבית

#כפרסבאים למען כפרסבאים - מיזם חדש בעיר: ספרים עד הבית

1/04/2020

» הספרייה העירונית תיפתח לקהל למטרת השאלה החל מיום ראשון 10.5.20

עיריית כפר סבא יוצאת במיזם חדש: משלוחי ספרים מהספרייה העירונית עם שליח עד הבית, ללא כל תשלום.

ספרים עד הבית

בשל ההחמרה בהוראות משרד הבריאות, החל מיום ראשון הקרוב תחל הספרייה העירונית במשלוחי ספרים שיועברו בעזרת שליח עד לפתח בית התושבים המנויים.

ראש העיר, רפי סער: "עיריית כפר סבא עומדת לצד ולרשות תושביה בכל נושא ועניין ופועלת כל העת על מנת להיות בקשר רציף עם כלל האוכלוסייה, להנגשת המידע ומתן שירותים שונים. אנו נמצאים בתקופה לא פשוטה, המחייבת אותנו להישאר בבתינו  למען בריאות כולנו. קריאת ספרים היא דרך נפלאה להעביר את הזמן ולגלוש למרחבי הדמיון, ואני מזמין את תושבות ותושבי העיר להצטרף לשירות החדש של הספרייה העירונית".

תושבים המעוניינים בשירות יוכלו ליצור קשר טלפוני עם הספרייה בין השעות 9:00-12:00 באמצעות שליחת מייל לספרייה בציון שם המנוי, מספר ת.ז., כתובת מעודכנת ומספר טלפון להתקשרות.

בבקשה יש לציין את שמות הספרים המבוקשים והאם מעוניינים בהמלצות של צוות הספרייה העירונית, כאשר ניתן לעיין בקטלוג בכתובת: https://kfar-saba.libraries.co.il

במידה והספרים זמינים ומצויים, ירשום אותם צוות הספרייה בכרטיס המנוי והם יועברו למנויים נדאג בתיק שיישא את שם המזמין.

התיקים יישלחו לבתים באמצעות שליח, כאשר התושבים יעודכנו על בואו בשיחה טלפונית.

תושבים המבקשים להחזיר ספרים יארזו אותם בתיק, שיונח בתיבה מיוחדת שתוצב ברכב השליח.

מנהלת הספרייה העירונית, מיכל גאולה: "למרות שכל ספריות העיר סגורות לקהל בשל ההנחיות להתנהלות והמאבק בהתפשטות נגיף הקורונה , אנחנו כאן כדי לסייע ככל שניתן, ולשם כך החלטנו להפעיל את השירות החדש, שאני בטוחה שישרת רבים מקוראינו היקרים.אנו מזכירים כי למנויי הספרייה יש גם גישה חופשית לספרייה הדיגיטלית הישראלית וניתן לעקוב אחר הפרסומים בפייסבוק ובאתר הספרייה".

פרטים להתקשרות:
ספריית הילדים, טל': 09-7640844, מייל: kidlibrary@gmail.com